Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hellpoint

Új előzetesben kapott premierdátumot a Hellpoint

A Souls játékok nehézségi szintjét ígérő szerepjáték új trailerében a ránk váró szörnyeket is megismerhetjük.

2020.02.07. 10:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A kanadai Cradle Games a Kickstarteren kérte a játékosok segítségét, hogy elkészíthessék Hellpoint című szerepjátékukat. Ezt végül meg is kapták, mivel a kitűzött 50 000 kanadai dolláros célhoz képest végül bő 63 000 gyűlt össze. A játék így elkészülhetett, és most már azt is lehet tudni, hogy mikor jelenik majd meg.

A napokban érkezett ugyanis egy vadonatúj előzetes, amelynek végén ott virít a 2020. április 16-i premierdátum, amikor PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megérkezik.

A Hellpoint egy sci-fi akciószerepjáték, amelynek játékmenetét – de főleg annak nehézségét – a Souls játékok ihlették. De a készítők merítettek ötleteket a Dead Space szériából is, míg filmes vonalon az Event Horizon és a Hellraiser volt rájuk hatással. Ezeket a jegyeket itt-ott fel is lehet fedezni a fenti előzetesben, amely a dátum mellett a ránk váró szörnyetegekből is ad egy kis ízelítőt.

A Hellpoint az Irid Novo űrállomáson játszódik, amely egy hatalmas feketelyuk közelében lebeg. Az itt folyó kutatások katasztrofális fordulatot vettek, melynek köszönhetően különféle szörnyetegek lepték el a fedélzetet. A játékosok a személyzet egyik tagját alakítják, akivel nem csak a megmenekülés a cél, de a szörnyek elpusztítása is. A játék azonban figyel a stílusunkra és a cselekedeteinkre, és minden halálunkkal formálja kicsit a világot és az eseményeket. Hogy mindez még érdekesebb legyen, van helyi és online kooperatív lehetőség is, hogy ne egyedül kelljen szembenéznünk a szörnyekkel. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Új előzetesben kapott premierdátumot a Hellpoint
Új előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a HellpointÚj előzetesben kapott premierdátumot a Hellpoint
Hellpoint
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hellpoint

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló