25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Újra a Criterion Gamesé a Need for Speed

A Ghost Games jelentős átszervezésen esik át, nevet változtat és mostantól csak támogató szerepet tölt be.

Írta: GeryG

Újra a Criterion Gamesé a Need for Speed

Az EA jelentős átszervezéseket hajt végre a stúdiói között. Ennek eredményeként ma bejelentették, hogy a Need for Speed széria hét év után visszakerül a Criterion Games csapatához, amely utoljára a Need for Speed Rivals epizódot készítette. A Criterion, amely korábban a Burnout szériával hívta fel magára a figyelmet, az elmúlt években nem jelentkezett önálló játékkal, mivel kizárólag más stúdiók projektjeiben segítettek be. Így dolgoztak a Star Wars: Battlefront II-n és a Battlefield V-ön is.

Újra a Criterion Gamesé a Need for Speed

Mostantól viszont ez a támogató szerepkör a Ghost Gamesre hárul, amely komoly átalakuláson megy keresztül. Ennek eredményeképp 30 fős leépítésre is lehet számítani, ami elsősorban a kreatív részleget érintheti. Az EA ígérete szerint akit tudnak, átirányítanak a Criterionhoz. A Ghost Games nevet is változtat, illetve pontosabban visszaváltoztat: mostantól újra EA Gothenburg néven fut tovább.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!