For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Russel Crowe apa lesz

2003.08.08. 00:20 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy színész egyik legfontosabb képessége, hogy meglepje nézőit. Úgy tűnik, hogy Russel Crowe rendelkezik ezzel a képességgel. Az ausztrál szívrabló egy hazai tévériporter kérdésére tudatta a világgal, hogy nemsokára apa lesz. A meglepő azonban az, hogy a színész, aki nagy nőfaló és igazi nyughatatlan, kalandvágyó lélek hírében állt, szemmel láthatóan boldogan készül az apaságra, és azt sem bánja, hogy vége a vándoréveknek.
A fészekrakás még áprilisban kezdődött, amikor Crowe Sydney eddig legdrágább lakását vásárolta meg családi otthonul, ám most a riportban hosszan és lelkesen beszélt a gyerekszoba berendezéséről valamint Mrs. Crowe, vagyis Danielle Spencer reggeli hányingereiről is. A régi kalandvágynak csupán két nyoma maradt: az egyik, hogy nem akarják megtudni a baba nemét, hanem meglepetésnek tartogatják, a másik, hogy Crowe-t legközelebb rettenthetetlen tengerészként láthatjuk a filmvásznon Peter Weir rendezésében, a XIX. század elején játszódó kalandfilmben, a Kapitány és Katona (Master and Commander, hazai bemutató: december) című történetben. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.