Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

American Motorcycle Simulator

American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!

Éld át a legendás kelet-nyugati utazást egy chopper nyergében!

2020.03.23. 16:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ki ne hallott volna már a legendás Route 66-ről, amely keleti-nyugati irányban szeli át az Egyesült Államokat Chicagótól Los Angelesig? Megannyi film és történet foglalkozott már ezzel a röpke 2448 mérföldes túrával, idén viszont át is élhetjük – ha csak virtuálisan is.

A íi>Movie Games stúdióban készül az American Motorcycle Simulator, amely egyszerűen csak a tipikus amerikai motoros életet (vagy azt, amit a világon mindenfelé annak hisznek) tárja elénk. A játékban nincs más feladatunk, mint keresztülszelni az államokat, hogy eljussunk a tengerpartig. De ezt mondani könnyebb, mint teljesíteni. Ahhoz, hogy esélyünk legyen, több dologra is oda kell majd figyelni.

Egyfelől az üzemanyag véges, tehát ha nem akarunk mérföldeket gyalogolni a prérin, akkor érdemes rendszeresen ellenőrizni az üzemanyagszintet. Szerencsére út közben ötvennél is több töltőállomást is elhagyhatunk, így lesz hol feltölteni. De akármennyire is vagány vasparipa feszít a lábaink között, egy közel 2500 mérföldes túrát bármelyik megsínylené, ha nem tartanánk karban.

Így időnként bizony szerelnünk is kell majd, száznál is több alkatrészt cserélhetünk majd ki (az első előzetes alapján egyébként néha autókat is szerelhetünk majd). Megfáradt motorosként harminc útszéli motelben szállhatunk meg, de lesznek sztriptízbárok és kocsmák is út közben. Ezekben különféle minijátékok várnak ránk: biliárdozhatunk, dartsozhatunk, de bunyózni és persze vedelni is lehet majd.

Alapvetően remekül hangzik az egész, csakhogy a fenti előzetes alapján, nos, lesz még mit csiszolni a játékon. Hogy erre mennyi ideje van még a fejlesztőknek, azt csak ők tudják, mivel egyelőre nem fedték fel a premierdátumot. ■

előző
következő
American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!
American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!American Motorcycle Simulator – irány a Route 66!

hozzászólások (4)

Lacko
Lacko 2020.03.23. 17:10
Egyrészt: Ezt a szar hülyeséget!
Másrészt: Mekkora királyság!

Olyan, mint egy továbbfejlesztett Jalopy. :D
GeryG
GeryG 2020.03.23. 17:54
Nekem hasonló gondolataim voltak, miközben a hírt írtam, csak épp fordítva. Hogy az ötlet nem is lenne rossz, de ez a kivitelezés... :D
Lacko
Lacko 2020.03.23. 22:17
Teljesen béna a kivitelezés. Egyetértünk. De láttad te már a Jalopy-t? :D
GeryG
GeryG 2020.03.23. 22:25
Az a Trabantos cucc, ugye? Jó, de az pont olyan, mint akiknek szól: olyan "keleties" :D
ajánlott olvasnivaló