Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

1971 Project Helios

Fagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project Helios

A világra új jégkorszak köszöntött, csak egy tudós ismeri a megoldás kulcsát, de őt elrabolták.

2020.03.25. 19:32 | GeryG | kategória: Játék

Most már lassan tényleg kijelenthetjük, hogy a körökre osztott taktikai-stratégiai játékok vagy, ahogy a legtöbben ismerik, az XCOM-szerű játékok új virágkorát éljük. Az utóbbi években számos ilyen játék jelent meg, volt köztük jobb és rosszabb egyaránt.

Most egy újabb bejelentéséről adhatunk hírt, hogy ez melyik táborba kerül végül, azt majd a premier után megtudjuk. Az 1971 Project Helios története egy alternatív történelemben játszódik, amelyben a világra új jégkorszak köszöntött be. Senki nem tudja, miért, senki nem tudja, hogyan és senki nem tudja, mit lehetne tenni. Kivéve egyetlen embert, egy tudóst. Csakhogy ezt a tudóst elrabolta egy katonai szervezet és valamelyik rejtett bázisán tartja fogva. Ezért egy csapat zsoldos összeáll, hogy felkutassa és kimenekítse a tudóst, aki az emberiség megmenekülésének a kulcsa lehet.

A játék vegyíti majd a valósidejű felfedést és a körökre osztott csatákat, az első előzetes alapján hasonló formában, mint a Mutant Year Zero: Road to Eden tette. Nyolc karakter közül kell majd minden küldetés előtt összeállítanunk a csapatunkat, akikkel hol állig felfegyverzett katonák, hol a technológiát teljesen elutasító szektatagokkal, máskor egyszerű fosztogatókkal kell megküzdenünk. Katonai bázisokat kell kipucolnunk és átkutatnunk nyomok után, de közben okosan be kell osztanunk a rendelkezésünkre álló erőforrásokat, azok ugyanis végesek. Mivel minden csapattag igazi egyéniség lesz, akik között nem ritkán lesznek ellentétek is, a dialógusoknak is kiemelten fontos szerepe lesz.

Az 1971 Project Helios a tervek szerint valamikor a második negyedévben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Fagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project Helios
Fagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project HeliosFagyos taktikai-stratégia lesz az 1971 Project Helios
1971 Project Helios
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
1971 Project Helios

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló