Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us: Part II

Kiderült a The Last of Us: Part II új premierdátuma!

A játéknak május végén kellett volna megjelennie, de határozatlan időre elhalasztották.

2020.04.27. 20:39 | GeryG | kategória: Játék

A Naughty Dog még a hónap elején jelentette be, hogy ismét halasztani kényszerül a The Last of Us: Part II premierjét. Míg a korábbi csúszások a fejlesztés menetéhez voltak köthetők, ezúttal egyértelműen a koronavírus miatt kialakult gazdasági helyzetet jelölték meg a fejlesztők. Elmondásuk szerint ugyanis nem látták biztosítottnak, hogy a digitális mellett a dobozos változat is időben eljuthatna mindenkihez.

A The Last of Us: Part II eredetileg május 29-én jelent volna meg, de a csúszáskor nem jelöltek meg új premierdátumot, ami sok rajongóban komoly aggodalmat váltott ki: „lehet, hogy akár további hosszú hónapokat is várni kell még a játékra?”

Kiderült a The Last of Us: Part II új premierdátuma!

Nos, ma tiszta vizet öntöttek a pohárba a készítők, kiderült, hogy pontosan mennyit is kell pluszban várnunk a premierre. Hogy tényleg egészen pontosak legyünk, huszonhárom napot: a The Last of Us: Part II ugyanis június 19-én fog megjelenni.

További érdekesség, hogy a játék premierje és a koronavírusos helyzet lezárása után a Naughty Dog az HBO-val közösen sorozatot készít a játékból. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Last of Us: Part II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us: Part II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló