25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Tovább bővül idén a Green Hell

A következő frissítésekkel már a sztori módot is végig lehet majd játszani kooperatív módban, de PvE módra is készülhetünk.

Írta: GeryG

A Green Hell már egyszemélyes játéknak is egészen szórakoztató volt, de néhány héttel ezelőtt megérkezett hozzá a régóta várt kooperatív mód is, amely csak tovább javított az élményen. De a fejlesztő Creepy Jar csapata ezzel még nem tekinti elintézettnek a munkát, tovább dolgoznak, hogy idén újabb bővítésekre készülhessenek a rajongók.

Cikkajánló
Green Hell teszt – Elveszve a zöld paradicsom... izé, pokolban

Green Hell teszt – Elveszve a zöld paradicsom... izé, pokolban

Már megint túl kell élnünk, már megint minden percben korogni fog a gyomrunk és már megint minden bokor alatt veszély leselkedik ránk. De még mindig szeretünk Bear Grylls-eset játszani...

A tervezett újdonságok között elsőként emelik ki a kibővített kooperatív módot, amely immár nem csak a sandbox részre, de a jelenleg csak single player módban elérhető sztorira is kiterjed majd. Vagyis a jövőben a történet teljesítésében is segíthetünk majd egymásnak. Természetesen egy rakás új megépíthető eszköz és építmény is érkezik.

A másik idei nagy újdonság a PvE mód lehet, amely egészen új szintre emeli majd az esőerdőben való élet-halál harcot. Erről egyelőre nem árultak el bővebb részleteket a készítők, de ezt hamarosan pótolni fogják. Végül, de nem utolsósorban készülhetünk végre a Green Hell konzolos változatára is, bár egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Green Hell

Platform:

Fejlesztő: Creepy Jar

Kiadó: Creepy Jar

Megjelenés:
2019. szeptember 5. PC
2021. június 9. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!