Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Green Hell

Tovább bővül idén a Green Hell

A következő frissítésekkel már a sztori módot is végig lehet majd játszani kooperatív módban, de PvE módra is készülhetünk.

2020.05.05. 14:43 | GeryG | kategória: Játék

A Green Hell már egyszemélyes játéknak is egészen szórakoztató volt, de néhány héttel ezelőtt megérkezett hozzá a régóta várt kooperatív mód is, amely csak tovább javított az élményen. De a fejlesztő Creepy Jar csapata ezzel még nem tekinti elintézettnek a munkát, tovább dolgoznak, hogy idén újabb bővítésekre készülhessenek a rajongók.

Cikkajánló
Green Hell teszt – Elveszve a zöld paradicsom... izé, pokolban
Már megint túl kell élnünk, már megint minden percben korogni fog a gyomrunk és már megint minden bokor alatt veszély leselkedik ránk. De még mindig szeretünk Bear Grylls-eset játszani...
» Olvasd el!

A tervezett újdonságok között elsőként emelik ki a kibővített kooperatív módot, amely immár nem csak a sandbox részre, de a jelenleg csak single player módban elérhető sztorira is kiterjed majd. Vagyis a jövőben a történet teljesítésében is segíthetünk majd egymásnak. Természetesen egy rakás új megépíthető eszköz és építmény is érkezik.

A másik idei nagy újdonság a PvE mód lehet, amely egészen új szintre emeli majd az esőerdőben való élet-halál harcot. Erről egyelőre nem árultak el bővebb részleteket a készítők, de ezt hamarosan pótolni fogják. Végül, de nem utolsósorban készülhetünk végre a Green Hell konzolos változatára is, bár egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Green Hell
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Green Hell

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló