Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tony Hawks Pro Skater 1+2

Felújítás készül a Tony Hawk's Pro Skaterből

Ráadásul egy csapásra az első két részből.

2020.05.13. 10:41 | szerző: Dino | kategória: Játék

Kb. bármi történhet, Tony Hawk neve akkor is egyet fog jelenteni a gördeszkázással. A legendás versenyző közreműködésével 1999 óta számos videojáték is készült, nagygépes verziót viszont utoljára 5 évvel ezelőtt vehettünk a kezünkbe. Ez azonban hamarosan megváltozik, méghozzá egy remake-kel.

Az újrafeldolgozási láz tehát ezt a szériát is elérte, és ősszel jön belőle a remasterelt verzió. Ráadásul az egyet fizet, kettőt kap koncepció jegyében a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 a címnek megfelelően az első két rész tartalmát kapja meg. A munkát az Activision a Vicarious Visions csapatra bízta, akiknek egy-egy port kapcsán volt dolguk már a gördeszkás szériával.

Tony Hawk mellett számos más legendás gördeszkást irányíthatunk majd, mint például Jamie Thomast, Chad Muskát, Elissa Steamert, Geoff Rowley-t vagy Steve Caballerót. Az összes eredeti játékmódot megkapjuk, köztük a kétszemélyes helyi játéklehetőségekkel. A Create-A-Park és Create-A-Skater funkciók pedig továbbfejlesztett formában térnek vissza.

A Tony Hawk's Pro Skater 1+2 szeptember 4-én fog megjelenni, PC-re (az Epic Games Store-ban), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Felújítás készül a Tony Hawk's Pro Skaterből
Felújítás készül a Tony Hawk's Pro SkaterbőlFelújítás készül a Tony Hawk's Pro SkaterbőlFelújítás készül a Tony Hawk's Pro SkaterbőlFelújítás készül a Tony Hawk's Pro SkaterbőlFelújítás készül a Tony Hawk's Pro SkaterbőlFelújítás készül a Tony Hawk's Pro SkaterbőlFelújítás készül a Tony Hawk's Pro SkaterbőlFelújítás készül a Tony Hawk's Pro Skaterből

hozzászólások (2)

VodevilX
VodevilX 2020.05.13. 13:36
Ezen a ponton akkor kb bármiről lehet álmodozni, kifogytak az ötletekből és elővesznek mindent ami valaha is jó volt :D
Régi játékok régi szabályok, nem live service meg mikrotranzakciók
Szóval THPS2? vááááá az első és talán mai napig egyetlen játék, amit bármikor előkapok és 100% kijátszok egy délután, reméljük marad az eredeti OST :love:
Sityi
Sityi 2020.05.13. 20:55
Jó hírem van: eredeti OST lesz. A Guerilla Radio azt hiszem örökre beleégett a dobhártyámba... Aztán a live action videók is megmaradjanak ám!
ajánlott olvasnivaló