Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Jövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújítása

Mindenki kész?

2020.05.14. 15:27 | szerző: Onimushaman | kategória: Játék

12 évadot élt már meg a SpongyaBob Kockanadrág rajzfilmsorozat, és már készül az újabb szezon is, tehát bátran állíthatjuk, hogy a sárga gatyás szivacs (és barátai) történetére A szériához (és a mozifilmhez) kapcsolódóan számos videojáték is készült, ezek közül a legjobb a 2003-as SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom volt. A THQ Nordic gondozásában nyáron ez a játék is felújított verziót kap, Rehydrated alcímmel, PC-re , PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, bónuszként multiplayer játékmóddal megspékelve.

A rehidratált kalandokra nem kell már sokat várni: június 23-án érkezik a játék. Érdekesség, hogy kétféle, nagyon menő extra kiadásban is megvásárolható lesz. A Shiny Edition egy 20 centis SpongyaBob figurát, matricákat, nyomatokat és teniszzoknit tartalmaz a játék mellett, 149,99 eurós áron.

A 299,99 euróba, azaz kb. 100 ezer forintba kerülő F.U.N. Editionben ezen felül találunk még egy 18 centis Patrick és egy 20 centis Sandy szobrot és kulcstartókat.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Jövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújítása
Jövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújításaJövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújításaJövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújításaJövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújításaJövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújításaJövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújítása
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló