Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Jövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújítása

Mindenki kész?

2020.05.14. 15:27 | szerző: Onimushaman | kategória: Játék

12 évadot élt már meg a SpongyaBob Kockanadrág rajzfilmsorozat, és már készül az újabb szezon is, tehát bátran állíthatjuk, hogy a sárga gatyás szivacs (és barátai) történetére A szériához (és a mozifilmhez) kapcsolódóan számos videojáték is készült, ezek közül a legjobb a 2003-as SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom volt. A THQ Nordic gondozásában nyáron ez a játék is felújított verziót kap, Rehydrated alcímmel, PC-re , PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, bónuszként multiplayer játékmóddal megspékelve.

A rehidratált kalandokra nem kell már sokat várni: június 23-án érkezik a játék. Érdekesség, hogy kétféle, nagyon menő extra kiadásban is megvásárolható lesz. A Shiny Edition egy 20 centis SpongyaBob figurát, matricákat, nyomatokat és teniszzoknit tartalmaz a játék mellett, 149,99 eurós áron.

A 299,99 euróba, azaz kb. 100 ezer forintba kerülő F.U.N. Editionben ezen felül találunk még egy 18 centis Patrick és egy 20 centis Sandy szobrot és kulcstartókat.

előző
következő
Jövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújítása
Jövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújításaJövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújításaJövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújításaJövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújításaJövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújításaJövő hónapban érkezik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom felújítása

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló