Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Dark Eye: Book of Heroes

Új előzetesen a The Dark Eye: Book of Heroes

Az akció-szerepjátékban egész érdekes módon alkothatjuk meg karaktereinket.

2020.05.18. 15:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Minden valamire való szerepjátékban lehetőségünk van rá, hogy megalkossuk saját harcosunkat, hősünket, varázslónkat vagy barbárunkat. Kinek mi tetszik. Nem lesz ez másképp a Random Potion Oy stúdiójában készülő The Dark Eye: Book of Heroesban sem.

Az akció-szerepjáték természetesen a The Dark Eye asztali szerepjáték szabályrendszerére épít, a történetet is ebben az univerzumban helyezik el a készítők. Kalandjaink ezúttal Aventuria vidékeire repítenek, ahol küldetésekre indulhatunk, sötét kazamatákat tárhatunk fel és persze mindenféle lényekkel harcolhatunk a mesés kincsek reményében.

A játék legújabb előzetesében azonban nem a harcok kerültek a középpontba, hanem bizony a fent már említett karaktergenerálás. Ez ugyanis nem a szokásos rendszert követi. Itt nem fogunk huszonhét féle szakáll közül választani, nem csúszkákkal fogjuk hősünk bicepszméretét megadni, ahogy a személyiségéről sem képességpontok fognak dönteni.

Ehelyett itt egyfajta kártyavetés keretében egy jósnőtől tudhatjuk meg, kik is vagyunk valójában. A kérdéseire válaszolva dőlnek el hősünk képességei, háttértörténete és ehhez kapcsolódva a személyes céljai is. Az is, hogy miben jeleskedik vagy épp miben gyenge.

A The Dark Eye: Book of Heroes egy érdekes akció-szerepjátéknak ígérkezik, amelyben egyedül vagy egyszerre akár négyen is kalandozhatunk vállvetve. A megjelenésre pedig már csak néhány hetet kell várni: június 9-én érkezik meg a Steam kínálatába. ■

előző
következő
Új előzetesen a The Dark Eye: Book of Heroes
Új előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of HeroesÚj előzetesen a The Dark Eye: Book of Heroes

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló