Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Comanche (2020)

Frissült a Comanche korai változata

Új küldetéssel bővült az egyszemélyes rész, de más újdonságok is érkeztek.

2020.05.26. 13:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az előzetes terveknek megfelelően megérkezett a Comanche korai változatának első nagy bővítő frissítése. A fejlesztő Nukklear több érdekes újdonsággal is elkészült, ezek már elérhetőek a játékban.

Az egyik legfontosabb, hogy új küldetéssel bővült az egyelőre inkább csak ízelítő szintjén jelen lévő egyszemélyes kampány. Az új feladat mélyen az ellenséges Kude Core frakció területeire vezeti a játékosokat, ahol egy fedett akció keretében kell a terrorszervezet egy új tervét meghiúsítani. Ehhez a helikopter Ghost változatát használhatjuk, amely a legfejlettebb álcázó berendezésekkel rendelkezik.

Cikkajánló
Comanche early access próbakör – Klasszikus új köntösben
Még elég foghíjas a tartalom, de az irány nem rossz.
» Olvasd el!

Ami pedig a játékmenetet illeti, már elérhető a command wheel, amely könnyebb parancsosztogatást tesz lehetővé. Az egyszemélyes kampány nehézségi szintjét most már sokkal aprólékosabban is be lehet állítani. A helikopterből irányítható drón pedig több skint is kapott.

A jövőbeli bővítési tervek között új drónok, az egyszemélyes kampány további küldetései, új skinek és testre szabható kezelőfelület is van. A fejlesztők ígéretei szerint minden változtatást a játékosok visszajelzései mentén igyekeznek végrehajtani. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Comanche (2020)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Comanche (2020)

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2020.05.26. 20:08
Jóféle lesz ez. Még nem tudtam ránézni a frissítésre, de úgy tűnik, kénytelenek ráfeküdni az egyszeméyles mókára, mert Steamen mindenki (én is :P ) ezért vinnyog.
ajánlott olvasnivaló