Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II bemutató és bundle

A játék megjelenése napján a boltokba kerül egy limitált példányszámú PlayStation 4 Pro csomag is. Ma este új bemutató érkezik.

2020.05.27. 16:33 | GeryG | kategória: Játék

Már csak néhány hét, és mindenki Ellie bőrébe bújhat, hogy újra kattogó, sikoltozó, szörcsögő fertőzöttekkel és ellenséges csoportok tagjaival bújócskázzunk a The Last of Us: Part II-ban. A Naughty Dog nemrégiben készített egy videót a játék történetéről, majd nem sokkal később egyet a játékmenetről is.

Ma este lesz a legújabb State of Play prezentáció, amit a Sony teljes egészében a The Last of Us: Part II-nak szentel. Nagyjából olyasmire lehet számítani, amit néhány napja a Ghost of Tsushima esetében is kaptunk. Ebben külön foglalkoznak majd a játékmenet bizonyos elemeivel, majd a bemutató végén egy nagyjából nyolc perces gameplay-demót is kapunk, amely egy eddig sosem látott részét mutatja be a játéknak. A közvetítést a PlayStation hivatalos Youtube-csatornáján követhetitek majd, rajt este tíz órakor.

De más hír is érkezett mostanában a Sony háza tájáról. Kiderült ugyanis, hogy a játék megjelenésével egyszerre, vagyis június 19-től egy új PlayStation 4 Pro csomagot is piacra fognak dobni. A limitált kiadású bundle-ben egy egyedi, matt felületű PS4 Pro konzol található, amelyet gravírozva Ellie tetoválása fog díszíteni, továbbá egy limitált kiadású DualShock 4 kontroller, a The Last of Us: Part II dobozos kiadása, és egy digitális tartalmak (pl. dinamikus témák, avatarok) eléréséhez szükséges aktiváló kód is. A limitált kiadású Dualshock 4 - korlátozott darabszámban - különálló kiegészítőként is megvásárolható lesz a kiválasztott boltokban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Last of Us: Part II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us: Part II

hozzászólások (4)

Creativ3Form
Creativ3Form 2020.05.27. 20:19
Egy szintén egyedi, The Last of Us Part II feliratú, GOLD Sony füles is jár mellé, amit szintén meg lehet venni majd külön is. :-)
Peace
Peace 2020.05.27. 21:05
Erős leszek! Nem cserélem le a vadiúj Astro A20-ast! :-D
Creativ3Form
Creativ3Form 2020.05.27. 21:15
Nehogy aztán a játék megjelenésének másnapján lássak egy facebook posztot, amiben a fülessel a kezedben vigyorogsz. :-D
Peace
Peace 2020.05.27. 22:45
Bármi megtörténhet. :-D
ajánlott olvasnivaló