Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us: Part II

Ezernyi veszélyt rejt a The Last of Us: Part II világa

Újabb előzetes, újabb részletek. Újabb nappal közelebb a premier.

2020.06.05. 12:17 | GeryG | kategória: Játék

A Naughty Dog évekig hétpecsétes titokként őrzött minden információt a The Last of Us: Part II-ról, ám ahogy közeledik a premier, úgy nyíltak meg a hírcsapok is. Az utóbbi napokban egy új trailer-sorozat indult, amelyben szép sorban végigveszik a játék fontosabb elemeit.

Így hallhattunk már a sztoriról, a játékmenetről, a fejlesztés hátteréről és az apró részletekről. Illetve most így hallhatunk a játék világáról is. A videóban közelebbről megismerhetjük Ellie otthonát, Jackson városát. Ez egy önfenntartó kis kolónia, ami biztonságot és védelmet nyújt a lakóinak. Ám amint kilépünk a város falain kívülre, már minden sarkon veszély leselkedik majd ránk.

A játékban elég erős kontraszt lesz Jackson és Seattle között, mivel utóbbi egyfajta háborús övezetként jelenik majd meg. Itt két csoportosulás harcol egymással a szűkös erőforrásokért: a félkatonai WLF (Washington Liberation Front) és a Seraphites. Utóbbi egy erősen vallásos csoport, amely az emberiség bűneiért kapott büntetésként tekintenek a világot letaroló járványra. A WLF katonai eszközökkel felszerelt csapatokban járőröznek, elsősorban ezzel és létszámukkal jelentenek veszélyt. A Seraphites viszont épp úgy lopakodik majd, mint Ellie, így sosem lehet tudni, hogy épp honnan csapnak le kegyetlenül.

Ezernyi veszélyt rejt a The Last of Us: Part II világa

De nem csak a két ellenséges csoport jelent majd veszélyt Ellie-re, hiszen a világban mindenfelé fertőzöttek grasszálnak, akik között lesznek piszok szívós, veszedelmes egyedek is. Lesznek az első játékban még nem látott új fertőzöttek is, akikről nem tudni, hogy milyen képességekkel rendelkeznek.

A The Last of Us: Part II már csak két hétre van tőlünk, június 19-én fog megjelenni PlayStation 4-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Last of Us: Part II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us: Part II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló