Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ironsmith Medieval Simulator

Próbáld ki az Ironsmith Medieval Simulator demóját!

Érdekel, milyen élete lehetett egy középkori kovácsnak? Most kipróbálhatod!

2020.06.17. 13:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ma már tényleg mindenből lehet szimulátort csinálni. Jó példa erre a The EpicLore stúdiójában készülő Ironsmith Medieval Simulator is, amelyben egy középkori kovács bőrébe bújhatunk. De nem csak annyi lesz a feladatunk, hogy felszítsuk a tüzet, megolvasszuk a fémet, aztán kalapáccsal pengére csapkodjuk.

Kovácsunk nem épp a legbékésebb időkben él, a birodalom véres háborúra készül. És ennek kimenetele részben az ő munkáján is múlik, hiszen minél jobb minőségű fegyvereket kovácsol, annál jobb esélyei lesznek a katonáknak az ellenséggel szemben. De persze a kétkezes kardok és sárkánypáncélok mellett sokkal hétköznapibb tárgyakat is kell majd készítenünk, mint a szegek és hasonlók. Emellett a kovácsműhelyt és az elkészült portéka árusítására szolgáló üzletet is fejlesztgetnünk kell – ahogy a saját tudásunkat is.

Az Ironsmith Medieval Simulator korai változata valamikor a harmadik negyedévben érkezhet meg a Steamre, de az érdeklődőknek nem kell addig várni, hogy belekóstoljanak a kovácsmesterségbe. A Steamen ugyanis már elérhető a játék demója is, amelyben az alapszintű dolgokat már ki lehet próbálni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Próbáld ki az Ironsmith Medieval Simulator demóját!
Próbáld ki az Ironsmith Medieval Simulator demóját!Próbáld ki az Ironsmith Medieval Simulator demóját!Próbáld ki az Ironsmith Medieval Simulator demóját!Próbáld ki az Ironsmith Medieval Simulator demóját!Próbáld ki az Ironsmith Medieval Simulator demóját!Próbáld ki az Ironsmith Medieval Simulator demóját!Próbáld ki az Ironsmith Medieval Simulator demóját!Próbáld ki az Ironsmith Medieval Simulator demóját!Próbáld ki az Ironsmith Medieval Simulator demóját!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló