Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: Squadrons

Ilyen a Star Wars: Squadrons játékmenete

Végre megnézhetjük, milyen is lesz élesben az ősszel érkező űrhajós játék.

2020.06.19. 12:04 | GeryG | kategória: Játék

Az EA Motive stúdiója dolgozik a következő Csillagok háborúja játékon, ez lesz a napokban bejelentett Star Wars: Squadrons. A hír először csak kiszivárgott, majd az EA hivatalosan is megerősítette, hogy aztán az első előzetest is megkapjuk hozzá.

Tegnap este viszont már az első játékmenet-bemutató is befutott, ebből pedig már le lehet szűrni, hogy mire is számítsunk nagyjából. Az egyszemélyes kampányban mindkét harcoló fél oldaláról megismerhetjük majd a történetet, de a hangsúly a multiplayer módon lesz. Ebben ötfős csapatok csaphatnak majd össze egymással, a játékosok különböző posztokat tölthetnek be a saját csapatukon belül. Lesznek támogatók, bombázók és hasonlók. A hajókat és a pilóták felszerelését tetszés szerint lehet majd dekorálni, a hajókat emellett fejleszteni is lehet az összecsapások során szerzett alkatrészekkel.

A Star Wars: Squadrons PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni október 2-án, a platformok között közös játékra is lesz lehetőség. PC-n és PS4-en VR-támogatást is kapunk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Star Wars: Squadrons
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: Squadrons

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló