Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Cars 3

Nyár végére érkezik a Project Cars 3

Már csak két hónapot kell várni a Slightly Mad Studios új játékára.

2020.06.24. 21:59 | Dino | kategória: Játék

Alig pár hete, hogy a Slightly Mad Studios bejelentette, hogy készül a Project Cars 3, most elárulták a megjelenési dátumát is, ami szerencsére nincs is olyan messze.

Nyár végére érkezik a Project Cars 3

A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fejlesztés alatt álló játék ugyanis augusztus 28-án kerül a boltokba. Persze a munkát nem mostanában kezdték: a Project Cars 2 sikere ágyazott meg a projektnek, amelynek 2018 során kezdtek neki.

A fejlesztők első két munkájuk, a Need for Speed: Shift és a Shift 2: Unleashed irányába viszik el a Project Cars széria harmadik részét, a stúdió fejese, Ian Bell egyenesen azok szellemi örökösének nevezte a PC3-at.

Nyár végére érkezik a Project Cars 3

Természetesen kapunk egy rakás verseny- és országúti autót (több mint 200-at), több mint 140 pályát (köztük a Forma-1 Brazil Nagydíjnak otthont adó Interlagosszal, valamint Toszkána útjaival), 24 órás napszakváltozás, de az évszakok és az időjárás is változni fog. A karriermódban pedig hétvégi versenyzőből válhatunk legendás pilótává.

A technikai oldalt nézve fejlesztik a mesterséges intelligenciát, új kerékmodellezést vezetnek be az élethűbb vezetési élmény érdekében, alaposan odafigyelnek a kontrolleres irányítás tökéletességére, és számos bekapcsolható segítséget is kapunk. ■

Nyár végére érkezik a Project Cars 3Nyár végére érkezik a Project Cars 3Nyár végére érkezik a Project Cars 3Nyár végére érkezik a Project Cars 3Nyár végére érkezik a Project Cars 3Nyár végére érkezik a Project Cars 3Nyár végére érkezik a Project Cars 3

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Project Cars 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project Cars 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló