Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

Új kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Desert Wings - Tobruk

2020.07.01. 17:36 | szerző: Dino | kategória: Játék

Kilenc éve már, hogy a 1C kiadó gondozásában megújult az IL-2 Sturmovik széria a Cliffs of Dover résszel. A széria viszont nem állt le, azóta is érkeztek az újabb bővítések, és idén nyáron is jön egy bővítés.

Az IL-2: Sturmovik: Desert Wings - Tobruk több mint 40 új vadászgéppel és azok változataival egészíti ki a játékot (a Royal Air Force, a Luftwaffe és a Regia Aeronautica arzenáljából), mint például a Spitfire, a Hurricane, a Martlet, a Kittyhawk, a Messerschmitt és a Macchi, de repülhetünk akár Wellington bombázóval is. Ezeken kívül kapunk még 25 új járművet és 17 hajót is. Újdonság még a 385*385 km-es észak-afrikai térkép is, rajta Tobruk stratégiai erődje, valamint a környező tengeri és sivatagi részek - több mint 75 repülőtérrel, számos várossal és látványossággal, valamint történelmi erődítményekkel, aknamezőkkel és védelmi vonalakkal, valós háborús térképek alapján.

A multiplayer részben továbbra is több mint 100 játékos vehet részt a légicsatákban.

Az IL-2 Sturmovik: Desert Wings - Tobruk a nyár folyamán jelenik meg Steamen, 69,99 dolláros áron (a megjelenés hetében 15% kedvezménnyel). Használatához szükség van a Cliffs of Dover alapjátékra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Új kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
Új kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverÚj kiegészítőt kap az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

hozzászólások (2)

Baracklekvár
Baracklekvár 2020.07.01. 20:30
Hát, én - azt hiszem - nem vagyok még felkészülve arra a korra, amikor egy DLC - legyen bármennyire is gazdag tartalmú - 70dollárba kerüljön. Értem én, hogy amely játékokhoz kiscsillió DLC jelenik meg töredék áron (Crusader Kings2), ott is végső soron megfizetem a bújtatott árat; de valahogy ez így egyben sokkoló. Elmúlt 3 teljes játék, amit vettem, összesen nem került ennyibe.

Különösképp sokallom, hogy a játék témájából adódóan aligha kellett nagy pénzt fordítani valamiféle világ kitalálására, vagy sztorira.

Még valami ős Sturmovik meg volt nekem, játszottam - színvonalas játék. De 70dollár csupán egy DLC-ért... Vagy túl öreg vagyok, vagy nagyon keveset keresek.
Herr Hauptmann
Herr Hauptmann 2020.07.01. 20:56
És miért pont a Cliffs of Doverhez? Amikor ott a Great Battles széria. A Battle of Stalingrad, meg a többi, ami utána jött...
ajánlott olvasnivaló