Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

S.C.A.R.

A régi idők shooterei előtt tiszteleg a S.C.A.R.

Traileren a játékbeli pörgős öldöklés.

2020.07.02. 18:36 | Dino | kategória: Játék

A klasszikus shooterek pörgős játékmenetét idézi meg új játékában, a S.C.A.R.-ban a Savage Studios csapata. A cím se véletlenül egymás után rakott betűk sorozata, hanem a Simulating Carnage and Rockets (azaz Mészárlás és Rakéták Szimulálása) rövidítése. Ennek megfelelően fegyvereink lesznek a legfontosabb társaink a pályák teljesítése során - no meg egy grappling hook, amellyel bármit megragadhatunk.

A közelgő early access megjelenés kapcsán most egy friss trailert vágtak össze a fejlesztők, amelyben leginkább a fentieket szeretnék demonstrálni.

A S.C.A.R. július 16-ától lesz elérhető korai hozzáférésben, de a demója már most letölthető Steamen. A Savage Studios tervei szerint még idén decemberben szeretnék lezárni az early access fázist, addig szeretnének elkészülni az összes szinttel (az EA verzió négy epizódot tartalmaz ezek közül). ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A régi idők shooterei előtt tiszteleg a S.C.A.R.
A régi idők shooterei előtt tiszteleg a S.C.A.R.A régi idők shooterei előtt tiszteleg a S.C.A.R.A régi idők shooterei előtt tiszteleg a S.C.A.R.A régi idők shooterei előtt tiszteleg a S.C.A.R.A régi idők shooterei előtt tiszteleg a S.C.A.R.A régi idők shooterei előtt tiszteleg a S.C.A.R.A régi idők shooterei előtt tiszteleg a S.C.A.R.
S.C.A.R.
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
S.C.A.R.

hozzászólások (1)

szbszig
szbszig 2020.07.06. 21:54
Az oké, hogy a játékmenet a kilencvenes éveket idézi, de a grafikának miért kell ugyanezen a szinten lenni?...
ajánlott olvasnivaló