Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Party Crasher Simulator

Bulikat tehetsz tönkre a Party Crasher Simulatorben

Újabb elborult „szimulátor” készül.

2020.07.03. 11:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

A fejlesztők végtelen fantáziájáról tanúskodik, hogy „simulator” megjelöléssel mindig érkezik valami olyan új játék, amelyről mi magunk nem is gondoltuk volna, hogy lenne értelme – és sok esetben valóban nincs is... Az ilyen játékok az utóbbi időben sok esetben inkább már csak az ökörködésről szólnak, vagy egyszerűen csak azért, hogy megmutassák a designerek, hogy tudnak még újat kitalálni a témában. Gondoljunk csak a Goat Simulator vagy a Rock Simulator játékokra, de készül Jézus-szimulátor is, a Train Station Renovationben pedig vasútállomásokat tatarozhatunk.

A Glob Games Studiótól érkezett a legújabb szimulátoros bejelentés: az ő játékukban bulikat tehetünk tönkre. A Party Crasher Simulatorben friss középsulisként egy olyan bandába keveredünk, amelynek tagjai azzal szórakoznak, hogy mások partyját rontják el. Célunk pedig nem más, mint minél magasabbra kerülni a csapatbeli ranglétrán.

20 helyszín vár majd a játékban – többek közt házibulik, eskövők, jelmezbálok, céges rendezvények –, ezeket először célszerű felfedezni, majd megtalálni a legjobb lehetőségeket a buli tönkretételére. Erre pedig változatos (és sok esetben gusztustalan) módszerek közül választhatunk. Megmérgezhetjük a kaját, lecsaphatjuk a biztosítékot, lefekhetünk más barátnőjével, vagy akár bele****hatunk a mosógépbe.

A Party Crasher Simulator 2021 második felében fog megjelenni PC-re, de a lengyel csapat később szeretné kiadni PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One X-re és Xbox Series X-re, valamint Nintendo Switchre is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Bulikat tehetsz tönkre a Party Crasher Simulatorben
Bulikat tehetsz tönkre a Party Crasher SimulatorbenBulikat tehetsz tönkre a Party Crasher SimulatorbenBulikat tehetsz tönkre a Party Crasher SimulatorbenBulikat tehetsz tönkre a Party Crasher SimulatorbenBulikat tehetsz tönkre a Party Crasher SimulatorbenBulikat tehetsz tönkre a Party Crasher Simulatorben

hozzászólások (12)

Baracklekvár
Baracklekvár 2020.07.06. 13:57
Kicsit a Neighbours from Hell jut eszembe. Még sosem mentem át a szomszédhoz szétbarmolni a cuccait, de azzal a játékkal elbohóckodtam.
Lacko
Lacko 2020.07.06. 15:02
Nagyon remélem, hogy ma már nem létezik ez a szubkultúra. De a 90es évek elején nagyon kemény volt. Pl szerveztél egy szolid szülinapi party-t 8 embernek. Egyszercsak benyomta az ajtót 50 ember a moszkvatérről, akik szétvertek mindent, amit nem tudtak a zsebükbe tömni.
Ha hívtad a rendőröket, mondták, hogy nem tehetnek semmit, mert kettő apja belügyminiszter, tízé r.alezredes, a többié meg nagykövet.
szbszig
szbszig 2020.07.06. 22:02
Hát, ma is tanultam valamit, de erről az ominózus szubkultúráról én sem nagyon tudtam eddig. Mondjuk a játék a trailer alapján csak szimplán szar a legtöbb ugyanilyen XY Simulatorhöz hasonlóan, aminél lényegében már a címéből látod, hogy ez csak szar lehet. De különösebb felháborodást, vagy egyáltalán bármiféle reakciót belőlem nem váltott volna ki a dolog, ha nem olvasom az itteni hozzászólásokat.
dzsud
dzsud 2020.07.07. 11:37
Várj. Az itteni hozzászólásokat olvasva már kiváltott? :D
szbszig
szbszig 2020.07.07. 21:21
Igazából nem. :-D
ajánlott olvasnivaló