Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Új előzetest kapott az évek óta készülő Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

A pontos premierdátumra is fény derült, de az biztosan nem idén lesz.

2020.07.08. 14:10 | GeryG | kategória: Játék

A NACON Connect alkalmával került szóba ismét a 2017-ben bejelentett Werewolf: The Apocalypse – Earthblood. A játék a Cyanide stúdiójában készül, de az első években gyakorlatilag semmit sem lehetett tudni róla. Most viszont egy igen pofás játékmenet-bemutató érkezett.

A játékban Cahal bőrébe bújhatunk, hogy éppen melyik bőrébe, az majd rajtunk múlik. Cahal ugyanis egy Garou, aki képes egy farkas és egy Crinos alakját is felvenni. Cahal alapvetően képes uralni a benne szunnyadó dühöt, ám mikor az emberiség túl messzire megy a Föld pusztításában, eluralkodik rajta a harag és fékezhetetlen fenevaddá változik.

A játékosok Cahal mindegyik formáját irányíthatják majd, mindegyik másban lesz erős, más szituációban lesz hasznos. Ahhoz, hogy Gaia, a Föld anyja megmentéséről szóló küldetésében sikerrel járjon, Cahalnak – és így a játékosoknak – mesteri szinten kell uralnia mindegyik alakját.

A Werewolf: The Apocalypse – Earthblood a legutolsó tervek szerint idén nyáron jelent volna meg, de nem meglepő módon ebből nem lesz semmi. Mivel a fejlesztés PC, PlayStation 4- és Xbox One mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is folyik, így a premiert jó fél évvel elhalasztották, csak 2021. február 4-én lesz esedékes. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló