Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Valhalla

Az Assassin’s Creed Valhalla is új előzetest kapott

Portyák, ostromok, halászat és vadászat, de mindezt csupán a kolóniánk fennmaradása érdekében!

2020.07.12. 21:43 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft Forward csak úgy dobálja egymásra a jobbnál jobb(nak ígérkező, de aztán majd meglátjuk) játékok bemutatóit. Természetesen ebből a sorból nem maradhat ki az Assassin’s Creed Valhalla sem, amely szintén mutatós új előzetest kapott.

A videóban láthatunk példát az összetett játékmenetből. A portyákon összegyűjtött nyersanyagokból és kincsekből ugyanis az angol partokon létesített kolóniáinkat kell majd fejleszteni, bővíteni. Így idővel egyre nagyobb és erősebb csapatokkal portyázhatunk tovább.

Természetesen a játékmenet gerincét most is a külső nézetű harcok és felfedezés adja. Harcmodorunkat az idő előrehaladtával tovább finomíthatjuk, csak rajtunk múlik, milyen irányba visszük el viking harcosunkat. Ennek egyik fontos lépése lesz, hogy észrevétlenné is váljunk, hogy be tudjunk szivárogni az ellenséges városokba is. Vadászat, halászat és ősi romok felkutatása is fontos lesz, épp úgy, ahogy a nagy városok és erődítmények ostroma.

Az Assassin’s Creed Valhalla november 17-én fog megjelenni PC-re, Stadiára, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Assassin's Creed Valhalla
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Valhalla

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló