Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Company of Crime

Irány az alvilág – augusztus elején jön a Company of Crime

XCOM-ot idéző játékmenettel válhatunk a ’60-as évek Londonjának alvilági urává.

2020.07.27. 18:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 1C Entertainment gondozásában fog megjelenni a Resistance Games új játéka, a Company of Crime. A címből már sejthető, ezúttal a rosszfiúk oldalán állunk majd (vagy sem!), célunk pedig mi más is lehetne, mint az összes rosszfiú közül a legrosszabbá válni. Vagy legalábbis a többiek vezérévé. De azoknak, akiknek nem kenyere a bűnözés, választhatják majd a legendás Scotland Yardot is, ahol kapitánnyá válhatnak.

A Company of Crime egy körökre osztott taktikai-stratégiai játék, amely az 1960-as évek Londonjába repíti vissza a játékosokat. Mint feljebb már említettem, két harcoló fél – a mafia és a Scotland Yard – csatáit eleveníti fel a játék, hogy mi melyik oldalra állunk, az már rajtunk múlik.

Ha az alvilág meghódítására törünk, egy apró, jelentéktelen banda élén kezdhetjük meg ténykedésünket, és idővel olyan legendás ellenfeleink lesznek, mint a Kray-ikrek vagy a Richardson banda. Mindegyik keményen védeni fogja az érdekeit és a területeit, sok vér fog folyni. Ha viszont a rend éber őreit képviseljük, épp a fentiek fordítottja lesz a dolgunk: egy az egész város behálózó bűnszervezet szisztematikus felszámolása.

A Company of Crime harcrendszere a jellegzetes XCOM-stílust képviseli, vagyis körökre osztva adhatunk parancsot karaktereinknek. Ám ami érdekessé és taktikailag talán picit nehezebbé teheti a játékot a megszokottnál, hogy itt az összecsapások kimondottan a közelharcról szólnak, vagyis nem fogunk vaktában puffogtatni egymásra két láda fedezékéből.

A Company of Crime kizárólag PC-re fog megjelenni augusztus 8-án. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Irány az alvilág – augusztus elején jön a Company of Crime
Irány az alvilág – augusztus elején jön a Company of CrimeIrány az alvilág – augusztus elején jön a Company of CrimeIrány az alvilág – augusztus elején jön a Company of CrimeIrány az alvilág – augusztus elején jön a Company of CrimeIrány az alvilág – augusztus elején jön a Company of CrimeIrány az alvilág – augusztus elején jön a Company of CrimeIrány az alvilág – augusztus elején jön a Company of CrimeIrány az alvilág – augusztus elején jön a Company of CrimeIrány az alvilág – augusztus elején jön a Company of CrimeIrány az alvilág – augusztus elején jön a Company of CrimeIrány az alvilág – augusztus elején jön a Company of CrimeIrány az alvilág – augusztus elején jön a Company of CrimeIrány az alvilág – augusztus elején jön a Company of Crime
Company of Crime
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Company of Crime

hozzászólások (1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2020.07.27. 22:35
Hát, inkább a XCom Chimera Squad játékmenetével néztem volna meg egy szesztilalom idején játszódó golyózáport a rivális bandák és a hatóság közt.

Ez a körökre osztott kocsmai verekedés valahogy nem kötne le.
ajánlott olvasnivaló