Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Double Kick Heroes

Hamarosan elhagyja a korai hozzáférést a Double Kick Heroes

50 számmal lép ki early accessből a zenei ritmusjáték.

2020.08.05. 11:27 | Dino | kategória: Játék

A Headbang Club két évvel ezelőtt, 2018 áprilisában tette közzé early access keretében a Double Kick Heroest, amely egész fura ötvözete lett a zenei ritmusjátékoknak és a zombigyilkolászásnak.

A franciák pixelgrafikus stílusú játéka ugyanis bár alapjaiban nem más, mint egy metalzenére épülő ritmusjáték, kaptunk mögé egy sztorit is, amelyet nem titkoltan Robert Rodriguez munkássága ihltetett. Az 50 számot felvonultató tracklisten pedig olyan előadók neve is felbukkan vendégként az Elmobo szerzett dalok mellett, mint az Ultra Vomit, a Volkorx, a Gorod, a Jinjer, a Carpenter Brut és a Gojira.

Ha PC-n és Xbox One-on játszunk, akár USB-s dobot vagy gitárt is ráköthetünk vezérlőnek, Nintendo Switchen pedig két a Joy-Conokat használhatjuk: alapvetően kettőt dobverőként, de ha további kettőt berakunk a zokninkba, a címadó dupla lábgépet is imitálhatjuk.

A korai hozzáférésnek pedig hamarosan vége: augusztus 13-án megjelenik a végleges verzió PC-re (Steamen) és Switchre, majd augusztus 28-ától a Game Pass keretében lesz elérhető a játék PC-re és Xbox One-ra is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Hamarosan elhagyja a korai hozzáférést a Double Kick Heroes
Hamarosan elhagyja a korai hozzáférést a Double Kick HeroesHamarosan elhagyja a korai hozzáférést a Double Kick HeroesHamarosan elhagyja a korai hozzáférést a Double Kick HeroesHamarosan elhagyja a korai hozzáférést a Double Kick HeroesHamarosan elhagyja a korai hozzáférést a Double Kick HeroesHamarosan elhagyja a korai hozzáférést a Double Kick HeroesHamarosan elhagyja a korai hozzáférést a Double Kick HeroesHamarosan elhagyja a korai hozzáférést a Double Kick HeroesHamarosan elhagyja a korai hozzáférést a Double Kick Heroes
Double Kick Heroes
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Double Kick Heroes

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló