Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Phantasy Star Online 2

Magyarországon is elérhető a Phantasy Star Online 2

A SEGA népszerű online akció-szerepjátéka már téged is vár Steamen.

2020.08.11. 07:15 | Pixelhexer89 | kategória: Játék

A Japánban 2012-ben megjelent Phantasy Star Online 2 free-to-play MMORPG végre megérkezett a nyugati féltekére is, így már semmi sem akadályozhat meg bennünket, hogy belevessük magunkat az interplanetáris kalandokba. A JRPG-rajongók számára pedig további örömet jelenthet, hogy Xbox One-ra és PC-re (Windows 10 és Steam) megérkezett egy óriási, ingyenes bővítmény is, az Episode 4 személyében.

A multiplatform játékot megkönnyítendő a SEGA lehetővé tette, hogy a Steam fiókunkat összekapcsolhassuk Xbox One vagy Windows 10 profilunkkal, így nemcsak az általunk létrehozott karakter marad meg, de a korábbi mentéseink is teljes mértékben szinkronizálásra kerülnek.

Akik számára ismeretlenlen lenne a Phantasy Star Online 2, érdemes tudniuk, hogy a játék során egy különböző idegen világokat felderítő speciális ügynök bőrébe bújhatunk, a karaktergenerálás során pedig a rengeteg külsődleges jegy mellett 4 különböző faj 9 karakterosztálya közül választhatunk. A legújabb, fentebb említett bővítményben akár egyedül, akár csapatostul is nekivághatunk az ismeretlennek, amely egy új, mindezidáig elfeledett világba kalauzol bennünket: a Földre.

A Phantasy Star Online 2 ingyenesen elérhető Steamen, Windows 10-en és Xbox One platformon. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Phantasy Star Online 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Phantasy Star Online 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló