Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Valhalla

Az Xbox Series X miatt változik az Assassin’s Creed Valhalla premierje

A Ubisoft a konzol megjelenéséhez igazította a játék megjelenését.

2020.09.09. 20:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Azt már az Assassin’s Creed Valhalla bejelentése óta lehet tudni, hogy a játék PC és Stadia, valamint az aktuális konzolgeneráció képviselői mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni. Ám eddig úgy tudtuk, hogy a premierre egyébként november 17-én kerül majd sor.

Nos, tegnap a Microsoft végre közzé tette, hogy mikor kerül a boltok polcaira az Xbox Series X és kistesója, az Xbox Series S. Erre egy héttel az új Assassin’s Creed tervezett premierje előtt, november 10-én kerül majd sor.

A Ubisoft nem sokat tétlenkedett, és módosította a játék megjelenését, amely így igazodik a konzoléhoz, vagyis egy héttel előbbre került. Ez nem csak az Xbox Series X változatra érvényes, hanem az összes többi kiadásra is. Értelemszerűen kivétel ez alól a PlayStation 5 verzió, amely majd a konzol egyelőre nem ismert premierjekor érkezhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Assassin's Creed Valhalla
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Valhalla

hozzászólások (23)

Peace
Peace 2020.09.11. 10:58
Jó kis Wasteland!!! 2-t is valamikor 1-2 éve játszottam végig. Az is álalt volt, de ez a harmadik rész végképp csúcs! Ha már legalább ilyen Fallout 1 és 2 pótlékok jönnek, az már szuper! :love:
199562
199562 2020.09.11. 11:21
Sucee: Nekem van egy copym olcsón, proci mellé kaptam ha esetleg érdekelne.
davkar9
davkar9 2020.09.12. 01:05
Azért mostanra elég nagyra nőtt az ubi, illene már a középszerűnél valamivel jobbat csinálni...:-P Az a legrosszabb az egészben, hogy szinte minden címükben ott van egy erős központi ötlet/történet/gameplay, amiből simán összehozhatnának egy objektív 9 pontos játékot, de mindig telepakolják fölösleges szarokkal (egyforma táborok, mikrotranzakciók, time saverek, stb). Pl az ACOd simán az új AC2 lehetett volna ha azt az érdemi 30-50 (dlck további 10-en pár) órát nem nyújtják el vagy a 4xére és temetik grindolós szemét alá.

A kiskanállal többször vagy nagykanállal egyben ismerős, de érted, ezt egy úgy is megadhatnák, ha nem lenne a játék 70%-a filler. Valhallában is ott a sok szimpatikus ötlet (rpgsebb döntés-következmények, AC3 2.0 a településsel), de már lélekben felkészültem ismét a táborpucolásokra és a grindra. Hajó mati költségei után bele se merek gondolni milyen számok lesznek majd a falu fejlesztéseihez...:-((:-D
Trufa
Trufa 2020.09.12. 10:24
Nem teljesen mindegy, milyen költségei vannak? Vagy nem ismered a Cheat Engine-t? A régi jó hexa-editor modern változata. Engem egy játék ne szívasson. Persze a konzolosok szívjanak csak, ott ez sem opció :-P
Sucee
Sucee 2020.09.12. 12:05
"Új AC2" nem igazán lesz már, amíg nincs egy csapat normális író. Rengeteget esett a színvonal mind a sztori, mind a párbeszédek tekintetében. Odyssey nagyon sokszor keltett zavaróan bugyuta hatást, a jelen szálat meg inkább ne is említsük, mert felgyűlik tőle némi hányás.

@Trufa: Én pl. hallottam róla, de én külön állatfaj vagyok, és egy singleplayerben is taszít a csalás gondolata.
ajánlott olvasnivaló