25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Generációt vált a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege is

A még mindig népszerű online lövölde PS5-re és XSX-re is meg fog jelenni.

Írta: GeryG

A Ubisoft Forward közvetítésben jelentette be a francia kiadó, hogy talán legnépszerűbb online multiplayer játéka, a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege még idén generációt vált. Ebben mondjuk, nincs semmi meglepő, a játék természetesen PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is elkészül.

Ami viszont fontos, hogy akinek már megvan a játék PS4-re vagy X1-re, az mindenféle extra költség nélkül kapja meg az új generációs változatot is. A többieknek viszont pontosan ugyanannyiért lehet majd beruházni rá, mint a mostani generációs kiadásokra. Szintén fontos részlet, bár meglepőnek ezt sem mondanánk, hogy aki generációt vált a játékon belül, annak nem kell az addig elért eredményeinek elvesztésétől félnie. Vagyis az új konzolokon is pontosan ott folytathatják majd, ahol az előzőn abbahagyták.

De miért lehet érdemes konzolt váltani? Az ígéretek szerint az új verzió 4K-s felbontás mellett is stabil 120 fps-sel fog futni, ami egy online multiplayer játék esetében nem kicsit fontos tényező. Feltéve, hogy ez tényleg így is lesz.

A Ubisoft egyelőre nem lőtte be a pontos premierdátumot, de elméletileg még idén számíthatunk majd a megjelenésre.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!