Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man: Miles Morales

Miért lesz nagy a Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition?

Azért, mert tartalmazni fogja a teljes 2018-as Spider-Man felújított változatát is.

2020.09.23. 13:02 | GeryG | kategória: Játék

A PlayStation 5 egyik legígéretesebb nyitócíme a Spider-Man: Miles Morales lesz. Az Insomniac Games két éve már megmutatta, hogy nagyon is értenek a szuperhősös akció-szerepjátékok készítéséhez, és várhatóan az új rész sem lesz majd rossz. És, mint kiderült, mégis csak meg fog jelenni PlayStation 4-re is.

A játékból elérhető lesz egy Ultimate Edition is, amelyről kiderült, hogy nagyjából kétszer annyi tárhelyet igényel majd, mint a sima kiadás. Mi ennek az oka? Az, hogy ebben a változatban a teljes 2018-as Spider-Man (és annak The City That Never Sleeps kiegészítője) is benne lesz – természetesen már felújított grafikával.

A grafikai megújulás révén a játék kiaknázza majd a PS5-ben rejlő extra erőt. Szebb fények és árnyékok, sokkal részletesebb karakterek és animációk, élethűbb bőr, szemek, haj és szőrzet kerül a játékba, a részletgazdagabb mimikáról nem is beszélve. Természetesen ray tracing is lesz, ami a tükröződéseket és az árnyékokat kezeli majd. Az utcákon még több járókelő és még sűrűbb forgalom várható, a játék pedig maximálisan kihasználja majd a 3d-audio funkciót és a DualSense kontroller képességeit is.

Cikkajánló
Spider-Man
Hálóhintázás a tökéletesség határán innen és túl.
» Olvasd el!

Mindez tehát az Ultimate Edition részeként lesz elérhető, ennek viszont ára lesz. Míg a Spider-Man: Miles Morales Standard Edition nagyjából 50 GB tárhelyet igényel majd, addig az Ultimate Edition már 105 GB-on fog terpeszkedni. A sima kiadásért 50 eurót kérhetnek el, míg az előző játékot is magába foglaló gyűjteményért már 70 eurót kell majd leszurkolni. Fontos tudni még, hogy az eredetileg PlayStation 4-re megjelent Spider-Man mentései nem fognak működni a PS5-re érkező változattal! ■

Spider-Man: Miles Morales
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man: Miles Morales

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló