Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Két új gamer monitort hoz a Philips E Line

Két új gamer monitort hoz a Philips E Line

Két elegáns új kijelző érkezik, a játékosok igényeihez igazítva.

2020.09.24. 10:43 | Dino | kategória: Hardver

Az elegáns designt kedvelő gamereknek szánja a Philips az E Line két új termékét, a 27 hüvelykes (68,6 cm képátlójú) 272E1GAJ és a 24"-os 242E1GAJ (60,5 cm) monitorokat. A 16:9-es, Full HD felbontású modellek VA panelt kaptak, 178 fokos betekintési szöggel, 3 oldalról káva nélküli designnal.

A játékosok számára egyik legfontosabb paraméter a képfrissítési frekvencia, ami jelen esetben 144 Hz, így a pörgős akciójátékokban is jól teljesít a két új képernyő. Válaszideje szintén gyors, 1 ms MPRT (mozgókép válaszidő). Mindezen felül a Philips 242E1GAJ AMD FreeSync Premium támogatással, a Philips 272E1GAJ Adaptive-Sync-kel rendelkezik a képszakadás megakadályozására.

Két új gamer monitort hoz a Philips E Line

A gyorsan hozzáférhető OSD kezelőfelületen gyorsan válthatunk a különböző játékmódok között, az Ultra Wide-Color technológiának köszönhetően igen széles színspektrumot jelenítenek meg az új monitorok, a Smartcontrast funkció pedig a tartalom elemzése után állítja be automatikusan a színeket és a háttérvilágítás intenzitását. A szemek kíméléséről a Flicker Free technológia és a LowBlue mód gondoskodik.

A Philips 242E1GAJ monitor már kapható, 179 eurós ajánlott fogyasztói áron, míg a Philips 272E1GAJ modell október közepén kerül a boltokba, 219 eurós árcédulával. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló