Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Squad

Öt év után teljesedett ki a Squad

A taktikai lövölde 2015-ben kapta meg korai változatát, most pedig a teljes kiadását.

2020.09.24. 14:39 | GeryG | kategória: Játék

Még 2015 végén rajtolt el a Steamen az Offworld Industries taktikai akciójátéka, a Squad korai változata. Hamar megtalálta a maga rajongótáborát, akik öt éve töretlenül várják, hogy a készítők a kirakós utolsó darabját is a helyére illesszék, vagyis a játék elérje véglegesnek szánt változatát.

Erre öt év után végül tegnap került sor, a Squad hivatalosan megkapta az 1.0-s verziószámú frissítését, vagyis kikerült az early access rendszerből. Ebből az apropóból most 25%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni a Steamen.

A Squad eredetileg a Battlefield 2 Project Realty modjaként látta meg a napvilágot, de a lelkes készítők végül belátták, hogy inkább egy teljes értékű, önálló játékként több esély lehet a túlélésre. Így született meg a Squad, amelyben most egy partyban akár egyszerre százan is egymásnak eshetnek. Erre húsz pálya áll a játékosok rendelkezésére, akik hét frakció valamelyikét képviselhetik a csatatéren. A hatalmas pályákon nem csak gyalogosan, de páncélosokkal és tankokkal is lehet közlekedni és harcolni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Squad
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Squad

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló