Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Daycare Manager

Készül a Daycare Manager, az óvónéni-szimulátor

Építs egy óvodát és vigyázz benne egy csoport kisgyerekre!

2020.10.15. 11:40 | Dino | kategória: Játék

A Tag of Joy csapat azt hiszem, talált még egy újabb piaci rést a különböző menedzserjátékok piacán. Mert akárhogy is próbálok visszagondolni, ovimenedzser játék még nem volt. A Daycare Manager pedig egy óvónéni életébe fog bepillantást adni.

Feladatunk sokrétű lesz: meg kell terveznünk az óvoda épületét, benépesítenünk játékokkal és egyéb felszerelésekkel, valamint dekorációkkal a termeket és az udvart, nem utolsósorban pedig foglalkoznunk is kell a gyerekekkel. Oda kell gyorsan rohannunk, ha egy rosszcsont épp a polcról tervezi a leugrást, rájuk kiabálni, ha nem viselkednek rendesen (igaz, gyermekeim óvónénijeiról nem tudom elképzelni, hogy olyat üvöltenének, hogy "#!$%&!" :-) ), gondoskodni szórakozásukról és okosodásukról, és persze a délutáni alvásról – hogy aztán a nap végén a csemetéjüket hazavivő szülőktől elköszönéskor még az ovi bankszámlája is növekedjen. (A játékban bizonyára egy magánovi szerepel.)

A szórakoztatást különböző minijátékok formájában tárja elénk a játék: táncikálhatunk egy egyszerű ritmusjátékban, elkészíthetjük a tízórait, de az oktatási tevékenység is ilyen formában történik. De fontos az is, hogy jól osszuk be időnket, hiszen játékra, alvásra, étkezésre és tanulásra egyaránt szükségük van a virtuális ovisoknak (is), és szüleik is a megfelelő egyensúly esetén lesznek boldogok.

Az ovi pedig ahogy bővül, úgy lesz szükség több emberre – a mi feladatunk lesz az újabb óvónénik/óvóbácsik felvétele is. És persze az se árt, ha némi reklámot csapunk az ovinak, hogy minél több gyerek töltse meg a csoportszobákat.

A Daycare Manager a Games Operators gondozásában fog megjelenni, PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Készül a Daycare Manager, az óvónéni-szimulátor
Készül a Daycare Manager, az óvónéni-szimulátorKészül a Daycare Manager, az óvónéni-szimulátorKészül a Daycare Manager, az óvónéni-szimulátorKészül a Daycare Manager, az óvónéni-szimulátorKészül a Daycare Manager, az óvónéni-szimulátorKészül a Daycare Manager, az óvónéni-szimulátorKészül a Daycare Manager, az óvónéni-szimulátor

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló