Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Verdák a Cyberpunk 2077-ben

Nyílt világú, hatalmas városban játszódó játék? Naná, hogy kellenek bele járművek!

2020.10.15. 23:09 | GeryG | kategória: Játék

Lassan, de biztosan haladunk a Cyberpunk 2077 premierje felé, most már valami nagyon csúnya dolognak kellene történnie, hogy az immár bő nyolc éve készülő játék ne jelenjen meg november közepén. Már csak azért is biztosak lehetünk a dátumban, mert immár aranylemezen csücsül.

Hogy a megjelenésig hátra lévő bő egy hónapot se unatkozzuk végig, arról igyekszik gondoskodni a CD Projekt RED is (és mi is a játékhoz kapcsolódó új sorozatunkkal, amelynek első és második része is megjelent már!), akik most épp a verdákról dobtak össze két előzetest is.

Mivel a Cyberpunk 2077 a meglehetősen nagy Night Cityben játszódik majd, amelyet töviről hegyire szabadon járhatunk be, adja magát, hogy a közlekedéshez különféle járműveket használjunk. Ennek megfelelően elég széles palettáról válogathatunk. Lesznek olcsó és totál jellegtelen környezetbarát autók és elsőre haszontalannak tűnő (de vélhetünk bizonyos helyzetekben és küldetésekben annál hasznosabb) teherautók.
A következő videóban azt mutatják meg a fejlesztők, hogyan rögzítették az autók hangját.

Aztán vannak a már jóval izmosabb tankok, amik elsősorban a nyers erőt képviselik. Lesznek olyan luxusjárgányok is, amelyek a figyelemfelkeltésben a legjobban, és persze sportkocsik is, amiket szinte lehetetlen utolérni. Aki pedig az erőt és a sebességet is előnyben részesíti, annak a hypercar osztály lesz a nyerő, mert az páncélt és gyorsaságot is ígér. De a fejlesztők azokra is gondoltak, akik a négy helyett inkább két keréken közlekednének, Night City utcáin motorokkal is lehet majd hasítani. A fenti videóban ezek a járgányok nem szerepelnek, de cserébe kaptak egy saját előzetest. Az alábbi video viszont inkább egy kulisszák mögé vezető anyag, amelyben a fejlesztést segítő Arch Motorcycle stúdió két alapítója, Gard Hollinger és egy bizonyos Keanu Reeves is szerepel. Vajon hogyhogy rájuk esett a CD Project RED választása…?

Ezen felül pedig a Porschéval is együttműködnek a CD Projekt RED-nél, és bekerül a játékba az 1977-es Porsche 911 Turbo a vezethető járgányok közé. Természetesen kicsit cyberpunkosították az ikonikus sportkocsit, például elektronikus tükrökkel látták el, amelynek képét belül monitorokon lehet figyelni. A játékban a Porsche pedig ki másé lehetne, mint Johnny Silverhandé.

A tegnapi Night City Wire-ban pedig a fentieken kívül kaptunk még egy újabb rövidke CGI trailert is, bemutatták a cosplayverseny döntőjét is, és külön videóban foglalkoztak a futurisztikus játék négyféle stílusával.

A Cyberpunk 2077 PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re fog megjelenni november 19-én. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló