Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sid Meier's Civilization VI

Ez vár a Sid Meier’s Civilization VI októberi frissítésében

Új előzetesben gyűjtötték össze a változtatásokat és újdonságokat.

2020.10.16. 17:30 | GeryG | kategória: Játék

Javában tart a Sid Meier’s Civilization VI új évada, a New Frontier, amelynek keretében apránként egy sor új népet és vezetőt, valamint új játékmódokat és egyéb érdekességeket kapnak a játékosok. Emellett a fejlesztők folyamatosan dolgoznak a játékmenet egyensúlyának megőrzésén és finomításán is.

Ezt a célt szolgálja az október 22-én érkező új frissítés is, amely saját előzetesben mutatkozott be. A szokásos hibajavítások és változtatások mellett ebben is kapunk új tartalmat. Megjelennek a kalózok.

A játékosok egy külön scenarióban csaphatnak fel kalóznak négy frakció (Dread Pirate, Privateer, Swashbuckler és Hoarder) valamelyikének oldalán. Mindegyik fél nyújt valamilyen egyedi képességet vagy extrát, így érdemes lesz mindegyik oldalon nekifutni majd a kincsekért és a dicsőségért folyó tengeri versenynek.

Hogy a hajsza még izgalmasabb legyen, nem csak a többi kalózbandával kell megütközni, hanem brit, spanyol, francia és holland hadihajókkal is. Az új küldetést egy kézzel készített, erősen karibi hangulatú térképen, illetve igény szerint véletlenszerűen változó térképen is teljesíteni lehet.

Ismerősen cseng? Nem véletlen, hiszen a fejlesztőket egy régebbi, mára klasszikussá vált Sid Meier játék ihlette meg. Igen, a Sid Meier’s Pirates!. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Sid Meier's Civilization VI
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sid Meier's Civilization VI

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló