Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man: Miles Morales

Új trailerben lopakodik Miles Morales

Az új Pókember nem csak a harcokban, de a settenkedésben is mutat majd újat.

2020.10.19. 14:49 | GeryG | kategória: Játék

Érdekes folytatásnak ígérkezik a Spider-Man: Miles Morales, amely a tervek szerint a PlayStation 5 egyik nyitócíme lesz, de mint utólag kiderült, azért mégiscsak megjelenik PlayStation 4-re is. A játék tartogat majd érdekes újdonságokat, ahogy arról az új előzetesek is tanúskodnak.

A Game Informer magazinnak volt szerencséje a napokban egy picit közelebbről is megismerkedni a játékkal, ők pedig mindjárt két videóban is megosztották tapasztalataikat. A fenti video inkább a lopakodásra és a bunyóra koncentrál, ahol Miles Morales beveti az összes egyedi taktikáját. Képes például egy rövid időre láthatatlanná válni, ami ugyebár hatalmas taktikai előny a harcban.

A második video két dolog miatt is érdekes. Nagyjából a felénél láthatjuk benne a PlayStation 5-ben rejlő számítási kapacitás és a szupergyors SSD-k nyújtotta előnyt. Ahogy Pókember egy belső helyszínről távozik egy szellőzőcsatornán keresztül, mindössze egyetlen villanás és máris kint vagyunk a városban – töltőképernyő nélkül. Nem sokkal később pedig a ray tracingre kapunk mutatós példát egy tükröződő ajtó formájában. A másik érdekesség, ami tulajdonképpen el is lopja a show-t, az a Spider-Cat, hősünk új társa, aki a jelek szerint nem csak cuki lesz, de a harcokban is besegít majd!

A Spider-Man: Miles Morales november 12-én fog megjelenni PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. ■

Spider-Man: Miles Morales
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man: Miles Morales

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló