Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lonely Mountains: Downhill

Új heggyel bővült a Lonely Mountains: Downhill

Megkapta első DLC-jét a downhill-játék.

2020.10.23. 23:41 | Dino | kategória: Játék

Napra pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg a Lonely Mountains: Downhill, amely első ránézésre a Descenders mellé érkezett a downhill-játékok szegmensébe, azonban jobban megnézve a dolgot igazából kiderült, hogy két gyökeresen más stílusú játékról van szó.

A low-poly stílust képviselő Lonely Mountains: Downhill árkádosabb játékmenetével azonban nagyszerű kikapcsolódást tud nyújtani mindazoknak, akik a hegyről lefelé vezető legrövidebb utat szeretnék megtalálni.

A fejlesztők pedig nem hagyták magára gyermeküket, az évfordulóra ugyanis egy DLC-ben egy újabb heggyel bővítették ki a játék eddigi négy helyszínét. Az Eldfjall Island egy vulkanikus szigetre kalauzol bennünket, ahol az eddigi legnagyobb hegységet találjuk meg. És még a változó időjárás is színesíti kerékpározásunkat a négy vadonatúj útvonal során.

A DLC mellett pedig ingyenes frissítést is kapott a játék: a Daily Rides naponta más és más kihívást ad a játékosnak, amelyekkel különböző dolgokat lehet feloldani. Ezen kívül pontokat is gyűjthetünk, felfelé mászva velük a napi és szezonbeli ranglétrán.

Cikkajánló
Lonely Mountains: Downhill teszt – Innen már nem csak a lejtő van!
Van-e jó downhill játék a Descenders után?
» Olvasd el!

A Eldfjall Island DLC 5,99 euróba kerül, és mindegyik platformon elérhető. PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre már most megvásárolható, a PlayStation 4-es verzió pedig kb. egy héttel később jelenik meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Új heggyel bővült a Lonely Mountains: Downhill
Új heggyel bővült a Lonely Mountains: DownhillÚj heggyel bővült a Lonely Mountains: DownhillÚj heggyel bővült a Lonely Mountains: DownhillÚj heggyel bővült a Lonely Mountains: DownhillÚj heggyel bővült a Lonely Mountains: Downhill
Lonely Mountains: Downhill
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Lonely Mountains: Downhill

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló