Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Godfall

Így működik majd a DualSense kontroller a Godfallban

Bár a játék PC-re is meg fog jelenni, könnyen lehet, hogy igazán szórakoztató PS5-ön lesz majd.

2020.10.28. 18:26 | GeryG | kategória: Játék

A PlayStation 5-tel együtt a DualShock kontrollerektől is búcsút vehetünk, mivel helyüket a továbbfejlesztett és minden eddigi élménybeszámoló szerint is nagyszerű DualSense veszi majd át. Ebben nem csak a rezgőmotorokat cserélték le sokkal modernebbre, de az analóg billentyűk is új technológiát kaptak, amely által képesek „igazodni” a játékok követelményeihez. Más érzés lesz elsütni egy pisztolyt vagy felhúzni egy íjat.

A DualSense képességeit a Godfall is ki fogja használni, amely szintén egyike lesz a PlayStation 5 nyitócímeinek. A fejlesztő Counterplay Games ígérete szerint minden egyes fegyver más és más visszajelzéseket küld majd a kontrolleren keresztül a játékosoknak. Két pengét használva gyorsnak és könnyűnek érezzük majd azokat, míg egy hatalmas harci kalapács tömeget és erőt fog sugározni a kontrollerből.

A Godfall PlayStation 5 mellett PC-re is meg fog jelenni november 12-én, de ha valóban olyan újszerű élményt kínál majd a DualSense kontroller, akkor esélyes, hogy a játék is PS5-ön lesz szórakoztatóbb. ■

Godfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Godfall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló