Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Nemo kapitány szövetsége

2003.08.25. 18:31 | Dino | kategória: Mozi

Mi más a film, ha nem a gyerekkori álmok beteljesülése? Sean Connery filmsztárságának köszönhetően nagyon sokra vitte, és mégis csak most érzi azt, hogy mindent elért. Mert valóra vált egy gyerekkori álma.
A szövetség (League of Extraordinary Gentlemen, hazai bemutató: október 2.) című fantasztikus kalandfilm mesés forgatókönyve szerint ugyanis egy nagy rejtélyen együtt nyomoz a világ néhány legkülönsöbb hőse: Tom Sawyer, Nemo kapitány, Doktor Jeckyll és Alain Quatarmain is összegfog a jó ügy érdekében.
– Az igazság az, hogy nem sokat olvastam gyerekkoromban – vallotta be nemrég nyilvánosan az egyori 007-es –, de volt két ronggyá olvasott könyvem, amit viszont mindenhova magammal hurcoltam, és már kívülről tudtam. És mindkettőnek Nemo kapitány volt a hőse. Úgyhogy, amikor azt ajánlották, hogy egy filmben vele együtt játszhatok, egy pillanatig sem haboztam. És az egész forgatás a sok verekedéssel, robbanással, fantasztikus díszlettel olyan volt nekem, mintha gyerekkoromban megint a grundon játszanék. Kár, hogy nem lehet minden film ilyen... ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló