Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bridge Constructor - The Walking Dead

Már tudni, mikor jön a Bridge Constructor: The Walking Dead

Újabb témával bolondítják meg a klasszikus hídépítős receptet.

2020.11.16. 11:13 | GeryG | kategória: Játék

A klasszikus hídépítős játékokat mindenki ismeri. A feladat mindig az, csak mindig egy picit nehezebbé válik: a megadott elemekből vagy költségekből építeni egy hidat egy szakadék fölé, ami ki is bírja a terhelést. Ezt a receptet máig több játék felhasználta, ám mostanában divat lett témát adni neki.

Ilyen volt Bridge Constructor: Medieval és a Bridge Constructor: Portal is. És napokon belül ilyesmi lesz a Bridge Constructor: The Walking Dead is. A címből már sejthető, hogy a témát ezúttal a népszerű képregényből született még népszerűbb TV-sorozat, de főleg azok főszereplői, a zombik adják.

De, ahogy az a fenti játékmenet-bemutatóban is látható, ezúttal nem csak egyszerű hidakat fogunk tervezni és építeni. Lesznek itt csapdák és más alkalmatosságok is, amelyek célja mindig az, hogy valahogy az emberek túléljék, a zombik meg ne.

Mostanra az is kiderült, hogy a Bridge Constructor: The Walking Dead november 19-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, Nintendo Switchre, valamint iOS-re és Androidra. A sort majd valamikor később a PlayStation 5 változat fogja zárni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Bridge Constructor - The Walking Dead
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Bridge Constructor - The Walking Dead

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló