25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

A családi fotófal egy otthonból sem hiányozhat (x)

Írta: hirdetés (x)

Az emberek szeretik csinosítani a lakásukat és olyan kiegészítőkkel díszíteni, amelyek harmonizálnak egymással. Azonban a rengeteg elegáns és modern bútor mégsem varázsolja igazi otthonná a lakást. Kellenek bele személyes tárgyak, holmik, amelyektől valóban otthonná válik.

A családi fotók varázsa
Ahhoz, hogy lakásunkat otthonossá tegyük, gyakran döntünk a fényképek mellett. Ugyanis egy fénykép rengeteg kellemes emléket őrizhet, amelyekre szívesen emlékszünk vissza. No meg persze nincs is személyesebb néhány családi fotónál.

A családi fotófal egy otthonból sem hiányozhat (x)

A fényképeket általában a falon helyezzük el képkeretben, hogy mindig szem előtt legyenek és amellett, hogy kellemessé tegyék otthonunk légkörét, még lakásunkat is díszítsék. Azonban arra ritkán gondolunk, hogy talán lehet a fényképeken kívül egy ugyanannyira személyes és kedves megoldás, amely szintén megtartja az otthon melegét, de sokkal előnyösebb, mint a képkeret. Ez pedig nem más, mint egy vászonképekből készült fotófal. Hogy miért?

A vászonkép fotófal előnyei

  • Egyszerű tisztítás
    A vászonképből készült fotófalnál nem kell attól tartanod, hogy rendszeresen pókhálózni kell a keretet vagy tisztítani az üveget. Ugyanis a vászon olyan anyagból készül, amelyet elegendő, ha néha egy nedves ronggyal áttörölsz, és egy jó ideig biztosan nem kell tisztítani.
  • Modern és elegáns
    A vászonképek egyediségüknek köszönhetően nagyon elterjedtek manapság, rengeteg lakás falát díszítik. Sőt nem csupán a lakásokban gyakoriak, de szívesen választják irodák, éttermek, hotelek, sőt kórházak falaira is. Megjelenésükkel pedig harmóniát, eleganciát sugallnak.
  • Széles választék
    A fotófalat kedved szerint variálhatod. Tetszés szerint helyezhetsz el kisebb és nagyobb képeket, rendezheted szabályos vagy éppen szabálytalan formában. Variálhatod a képek színét, dönthetsz színes fényképek vagy fekete-fehér képek mellett, sőt ezeket kombinálhatod is. Bármilyen elképzelésed van, a fotófallal biztosan meg tudod valósítani. Amennyiben a te érdeklődésedet is felkeltették, nézz körül a vaszonkep.hu oldalán.
  • Bővíthető
    A fotófal egyik legnagyobb előnye, hogy bővíthető. Nem kell a meglévő fotófalat a kukába dobnod, ha úgy gondolod, hogy valami újabbal dobnád fel a lakásod falát, hiszen a fotófal bármikor bővíthető. Így újabb és újabb családi fotók kerülhetnek fel a falra, amelyek minden alkalommal örömet okozhatnak, ha rájuk pillantasz.

Így tehát már nem kérdés, hogy a régi és cseppet sem dizájnos képkeretes fényképeket érdemes lecserélni valami újabbra és modernebbre. Hiszen mindez amellett, hogy csodásan mutat, és kihangsúlyozza az egész lakást, egyben személyessé és egyedivé teszi. Arról nem beszélve, hogy a fotófal ajándéknak sem utolsó megoldás. Csodás ajándék lehet esküvőre, karácsonyra, szülinapra vagy épp évfordulóra. Kell ennél több?

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!