Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sid Meier's Civilization VI

Saját előzetest kapott a Civilization VI új birodalma, Babilon

A babiloniakat nem más vezeti majd világuralomra, mint Hammurapi.

2020.11.16. 14:37 | GeryG | kategória: Játék

Hammurapiról mindenki hallhatott már, ha máshol nem is, hát az iskolai történelemórákon. És most hamarosan akár a bőrébe is bújhatunk majd, hiszen ő vezeti majd a Sid Meier’s Civilization: New Frontier következő új birodalmát, Babilont.

Az új nép néhány napon belül debütál egy új DLC formájában, a készítők pedig menetrend szerint összeszedték, hogy milyen egyedi tulajdonságokkal, építményekkel és uralkodói extrákkal kecsegtetnek. Babilon népének egyedi képessége az Enuma Anu Enlil, amely révén az Eurékák teljes tudományos bónuszt biztosítanak a technológiáknak, de cserébe csökkentik a körönként generált tudomány mértékét.

Hammurapi egyedi képessége a Ninu Illu Sirum, amely lehetővé teszi, hogy minden speciális kerületben a legleső legolcsóbb építményt ingyen húzzuk fel. Emellett minden kerület első alkalommal való megépítésekor egy új követet is kapunk. Babilon egyedi harci egysége a Sabum Kibittum, amely az ókorban érhető el. Közelharci egység, amely megnövelt támadóerővel bír a könnyű- és nehézlovassággal szemben, de nagyobb hatótávval és látótávolsággal is rendelkezik.

Egyedi építményük pedig a Palgum, amely a vízimalmot váltja le. Csatornázással érhető el, növeli a termelékenységet és a lakhatóságot. Az édesvízi területeken megnöveli az élelemtermelést, de csak akkor, ha a város egy folyó partján épült.

A Babylon Pack a tervek szerint november 19-én érkezik meg a New Frontier Pass részeként, bővebben a hivatalos oldalon olvashattok róla. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Saját előzetest kapott a Civilization VI új birodalma, Babilon
Saját előzetest kapott a Civilization VI új birodalma, BabilonSaját előzetest kapott a Civilization VI új birodalma, BabilonSaját előzetest kapott a Civilization VI új birodalma, BabilonSaját előzetest kapott a Civilization VI új birodalma, BabilonSaját előzetest kapott a Civilization VI új birodalma, BabilonSaját előzetest kapott a Civilization VI új birodalma, Babilon
Sid Meier's Civilization VI
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sid Meier's Civilization VI

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló