Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Új Sound Blaster hangkártyák

A Creative hatcsatornás hangkártyákat dobott piacra.

2000.09.26. 22:00 | Dino | kategória: Egyéb

A Creative Labs bejelentette legújabb hangkártyáit, mégpedig a Sound Blaster Live! 5.1-es sorozatot. A kártya újdonsága, hogy hatcsatornás kimenettel rendelkezik, így Dolby Digital vagy 5.1 csatornás bemenettel rendelkező erősítőre kötve teljes surround hangot kaphatunk vissza.

A kártya többféle dobozban kerül a boltokba. Az alap kártya Sound Blaster Live! MP3+ 5.1 és Sound Blaster X-Gamer 5.1 néven különböző szoftvercsomagokkal együtt kerül dobozba. Az előbbihez inkább felhasználói programokat, mint például a Sound Forge P 4.5-öt, a Mixman Studios 3.0-át és a Cakewalk Express Gold 8.0-át adják, az utóbbihoz pedig négy teljes verziójú játék jár, mégpedig az MDK2, a Deus Ex, az Unreal Tournament és a Thief II: The Metal Age. A kártyák 99,99 dolláros áron kaphatóak a mai naptól Amerikában.

Profi célú felhaználásra a Sound Blaster Live! Platinum 5.1-et ajánlják, mely egy LiveDrive! IR-t is tartalmaz. Ez egy 5,25-es drive helyére szerelhető doboz, mely különböző analóg és digitális csatlakozókat tartalmaz. Emellett egy infra távirányító is tartozik a készlethez. Ez a doboz 199,99 dollárba kerül. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló