Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

A Microsoft mostantól bárkinek visszatéríti a Cyberpunk 2077 árát

A CD Projekt RED részvényei pedig tovább zuhantak.

2020.12.18. 20:56 | Dino | kategória: Játék

Míg a Cyberpunk 2077 megjelenésének napján még arról szóltak a hírek, hogy a 8 millió példányos előrendelésnek köszönhetően gyakorlatilag már a megjelenéskor megtérültek a fejlesztési költségek, hamar a negatív visszajelzések kerültek előtérbe. A lengyel csapatnál ugyanis olyannyira a PC-re és az új konzolgenerációra koncentráltak a játékkal, hogy az alap PlayStation 4-en és Xbox One-on igencsak gyatrán fut a játék, hibákkal tele, és még néha le is fagyasztva a masinát.

A fejlesztők gyorsan elnézést is kértek, és visszatérítést ígértek mindazoknak, akik nem elégedettek a PS4/X1 verziójával a játéknak, és a január-februári patcheket se szeretnék megvárni, hogy hátha attól tényleg jobb lesz minden. Nem sokkal ezután kiderült, hogy a Sony saját áruházi feltételeire hivatkozva nem is adja meg automatikusan a visszatérítést. Ezen azóta már változtattak, sőt, még a PlayStation Store-ból is eltávolították a játékot.

Most pedig a Microsoft is lépett: bár ők alapvetően valamivel rugalmasabban kezelték eddig is a helyzetet, friss tweetjükben arról tájékoztatták a játékosokat, hogy mindenki teljes visszatérítést kap, aki a Cyberpunk 2077-et megvásárolta a Microsoft Store-ból. A vásárlási lehetőséget ők nem szüntették meg, online áruházukban még beszerezhető a játék.

Cikkajánló
Levette kínálatából a Cyberpunk 2077-et a PlayStation Store
A vásárlóknak pedig elkezdi a visszatérítést a Sony.
» Olvasd el!

Mindeközben a CD Projekt RED részvényei zuhanásnak indultak. A megjelenés előtt egy héttel még az augusztus végi 460,60 zlotys (37198 Ft) csúcsot közelítette meg az árfolyam, utána viszont jelentős esésnek indult, december 14-én már 296,10 zlotyn állt, ami kis korrekciót (tegnap este 309,20 zloty záróárfolyam) követően ma reggelre újabb 15 százalékot esett. Jelenleg 271,40 zlotyn (21826 Ft) áll a CDPR-részvények árfolyama.

Ha érdekel a játék, csatlakozz Cyberpunk 2077 Hungary Facebook-csoportunkhoz!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló