Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elite: Dangerous

Változások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjében

A Frontier Development a karantén miatt kénytelen átalakítani az idei fejlesztési ütemtervét.

2021.01.15. 15:56 | GeryG | kategória: Játék

A Frontier Development csapata évek óta bővíti és csiszolja űrhajós játékát, az Elite: Dangeroust, amely így mostanra sokkal változatosabb tartalmat kínál, mint tette azt a kezdetekkor. A következő nagy újítás az Odyssey megjelenése lesz, ám a stúdió legújabb közleménye szerint sajnos erre többet kell várnia a rajongóknak, mint azt előzetesen gondolták.

A korábban bejelentett új kiegészítés igazi űrfelfedezőkké teszi majd a játékosokat, akik első ízben léphetnek majd ki űrhajóikból számtalan új és ismeretlen bolygó felszínén. Ehhez kapcsolódóan új szerződéseket lehet majd kötni, új szövetségek alakulhatnak, új fejlesztéseket lehet megszerezni és hasonlók. Szintén fontos, hogy megjelenik a belső nézetű harcrendszer is.

Szóval elmondható, hogy az Odyssey talán az Elite Dangerous eddigi egyik legfontosabb és legnagyobb kiegészítése lesz, aminek a fejlesztése elég kemény dió lenne normál körülmények között is. Csakhogy a 2020-as évre sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy normális körülményeket biztosított volna bármihez is. Éppen ezért a stúdió kénytelen volt a munka nagy részét átszervezni, aminek eredményeként sajnos az előzetesen tervezett megjelenést is át kell ütemezniük. Ez elsősorban a konzolos változatot érinti, amely jelentős csúszásban van. Ugyanakkor a tervek szerint a PC-s változat csak egy picit csúszik majd az eredeti elképzelésekhez képest. Első körben valamikor tavasz elején rajtolhat el az alfa teszt, amely során fokozatosan teszik elérhetővé az újításokat. Ezen az Elite Dangerous: Odyssey Deluxe Alpha és a Lifetime Expansion Pass tulajdonosok vehetnek majd részt.

A PC-s premierre tavasz végén vagy nyár elején kerülhet majd sor. Ehhez képest a konzolos játékosoknak jóval többet kell várnia: számukra leghamarabb idén ősszel debütálhat az új kiegészítő. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Változások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjében
Változások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjébenVáltozások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjében
Elite: Dangerous
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Elite: Dangerous

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló