Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Megvan, kik játsszák majd Ellie-t és Joelt a The Last of Us sorozatban!

Megvan, kik játsszák majd Ellie-t és Joelt a The Last of Us sorozatban!

A mandalori és a Trónok harca egy-egy színészét választották ki a castingon.

2021.02.12. 21:53 | GeryG | kategória: Mozi

Amióta kiderült, hogy az Uncharted moziban Mark Wahlberg, avagy az egykori Marky Mark alakítja majd Sullyt, mi már nem nagyon lepődünk meg semmin. De nem ez az egyetlen Naughty Dog játék, amely tesz egy kanyart Hollywoodban, ugyanis az HBO gondozásában készül a The Last of Us sorozat is!

Utóbbi kapcsán a minap derült ki, hogy kik is fogják alakítani a két főszereplőt, vagyis Ellie-t és Joelt. Őket a játékban Troy Baker és Ashley Johnson keltették életre, de a sorozatban természetesen egészen másokra számíthatunk.

Megvan, kik játsszák majd Ellie-t és Joelt a The Last of Us sorozatban!

A The Last of Us egy olyan Amerikában játszódik, ahol egy vírus szinte a teljes lakosságot dühöngő őrültekké, majd később halálos mutánsokká változtatta. Ám egy nap kiderül, hogy van egy kislány, aki immunis a vírusra. A kislány, Ellie lehet az egyetlen remény az emberiség számára, de csak egy távoli városban található kutatólaborban fejthetik meg az immunitása okát. Ezért Ellie egy sokat megélt fickó, Joel kíséretében útra kel, hogy eljussanak a laborba.

Cikkajánló
The Last of Us
A Naughty Dog megmutatta, hogyan kell igazi túlélőhorror-játékot készíteni.
» Olvasd el!

A játékban persze ennél jóval cizelláltabb a történet, amely végül felkeltette az HBO érdeklődését. A sorozat első epizódja a tervek szerint még idén bemutatásra kerülhet. És, hogy kik fogják játszani a két főhőst?

Megvan, kik játsszák majd Ellie-t és Joelt a The Last of Us sorozatban!

Joel szerepére azt a Pedro Pascalt kérték fel, aki legutóbb a hatalmas sikert aratott A mandaloriban szerepelt. Ellie-t egy nem kevésbé sikeres másik sorozat, a Trónok harca egyik színésze, Bella Ramsey alakítja majd. Hogy jó vagy rossz választás volt-e ez a sorozat készítőitől, azt nehéz lenne előre megmondani, de az tény, hogy Pedro Pascal első blikkre a legkevésbé sem emlékeztet a játékban megismert Joelre. Majd most kiderül, van-e olyan jó színész, hogy mégis meggyőzze az egyébként roppant kritikus rajongókat. ■

hozzászólások (6)

jawsika
jawsika 2021.02.13. 10:31
Szerintem a GoT-os kiscsaj is durváán túl van értékelve. Én értem, hogy a szerep az menő volt, és ez átragadt a színésznőre, de botrány módra játszotta. Különösen a hangjával való játék volt minősíthetetlenül hiteltelen.
szbszig
szbszig 2021.02.13. 15:12
A kiscsajból nekem nem sok maradt meg. Eleve egy alapvetően kitalált karakterről volt szó, a könyvekben Lyanna Mormont csak offscreen szerepel. Meg hát ugye az utolsó két évad botrányosra sikerült, úgyhogy inkább igyekszem elfelejteni a sorozatot minél hamarabb...

Pascalt viszont én bírtam mind a két említett sorozatban.
jawsika
jawsika 2021.02.13. 15:40
Oké, Pascalt én is bírom, mikor nem ilyen WW84 szintű ocsmánykodásban látni.

Tudom, az évadok maguk is rosszak voltak, de én a színésznő képességeit tartom messze, de tényleg messze szint alattinak. Számomra ő erősen Szomszédok szint. Mégcsak azt se lehet mondani, hogy pojácáskodott, mert az is színészkedés valahol. Ez még az se volt.
Raistlin666
Raistlin666 2021.02.15. 09:38
Pascal nekem kiadja! De ettől a GoT-os csajtól kiráz a hideg sajnos...:-X
nyomi
nyomi 2021.02.15. 13:52
jó lesz ez a Pascal. ha neki is Troy Baker adja a hangát :D
ajánlott olvasnivaló