Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Thermaltake W1 Wireless: mechanikus billentyűzet vezeték nélkül

Thermaltake W1 Wireless: mechanikus billentyűzet vezeték nélkül

Háromféle módon kapcsolhatjuk számítógépünkre az új klaviatúrát.

2021.02.19. 11:42 | Dino | kategória: Kütyü

Mechanikus billentyűzetből elég sok van már a piacon, közülük azonban kevés a vezeték nélküli megoldás. Ebbe a szegmensbe érkezik a Thermaltake legújabb modellje, a W1 Wireless, egy játékosoknak szánt, kábelmentes klaviatúra.

Az új modellt háromféle módon kapcsolhatjuk számítógépünkre. Egyrészt 1 ms-os, 2,4 GHz-es, 10 méteres hatótávolságú vezeték nélküli technológiával, amely két 1,5 voltos ceruzaelemmel akár 1,5 hónapos üzemidőt biztosít. Emellett használhatunk Bluetooth 4.2-es kapcsolatot is, akár 2,5 hónapos üzemidő mellett, és ezzel akár három eszközzel is párosíthatjuk a billentyűzetet. Végül aki esetleg jobban bízik a vezetékes megoldásokban, az az USB Type-C csatlakozón keresztül kötheti össze számítógépével a W1 Wirelesst. (Bár akkor minek választott vezetékmentes modellt?)

Thermaltake W1 Wireless: mechanikus billentyűzet vezeték nélkül

A Thermaltake a Cherry MX 50 millió lenyomásra hitelesített kapcsolóival szerelte fel az új billentyűzetet: kék és piros változat választható. A jobb felső sarokban multimédia vezérlőket (hangerőszabályzó görgő és némítógomb) is találunk, valamint egy játékmód kapcsolót, amely a Windows gombot kapcsolja ki. A billentyűzetre fix csuklótámaszt építettek, így elég nagy helyet foglal el asztalunkon.

A Thermaltake W1 Wireless 110 dolláros áron kerül boltokba, a hazai árazása egyelőre nem ismert. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló