Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadow Tactics: Akio?s Choice

Négy év után új kiegészítőt kap a Shadow Tactics – Blades of the Shogun!

Az Aiko’s Choice önállóan fut majd, egy vadonatúj fejezetben térhetünk vissza a játék világába.

2021.03.27. 19:28 | GeryG | kategória: Játék

A német Mimimi Games négy évvel ezelőtt vált hirtelen milliók kedvencévé, amikor megjelent a Shadow Tactics – Blades of the Shogun. Ezzel lényegében feltámasztották a ’90-es évek végén és a 2000-es évek elején nagyon népszerű valósidejű taktikai-stratégiai játékok műfaját. Ráadásul tették ezt elképesztően magas színvonalon.

A stúdió tavaly a Desperados III-mal jelentkezett, amely nem kevésbé volt nagyszerű, a rajongók pedig a megjelenése óta azon tanakodtak, hogy vajon mivel folytatja majd a csapat, esetleg egy Commandos jellegű alkotással is előrukkolnak-e. Nos, hogy így lesz-e, azt egyelőre nem tudni, azt viszont igen, hogy idén is számíthatunk tőlük új kalandokra.

Csakhogy e kalandok a Shadow Tactics világába repítenek majd vissza, ugyanis ez kap egy önállóan futó kiegészítőt Shadow Tactics: Akio’s Choice címmel. Mivel ennek futtatásához nem lesz szükség az alapjátékra, így tulajdonképpen egy fél folytatásként is felfoghatjuk.

A sztori középpontjában nem meglepő módon az álcázás és a figyelemelterelés mestere, Aiko áll majd, akinek a múltja egyik démonával kell leszámolnia. De nem lesz egyedül, mert barátai a segítségére lesznek a harcban. A kalandok során titkos erdei táborokba kell belopóznunk, máskor városokban elvegyülnünk a lakók közt.

A játékmenet az alapjátékból merít, vagyis továbbra is a lopakodásé és a csendes gyilkolásé lesz a főszerep a karakterek különböző képességeire alapozva. A kiegészítő az ígéretek szerint három vadonatúj főküldetést fog majd tartalmazni, amelyek mind vadonatúj helyszínekre kalauzolják a rajongókat. Ezeken túl lesz három rövidebb mellékküldetés is.

A Shadow Tactics: Aiko’s Choice a tervek szerint valamikor az év vége felé fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Négy év után új kiegészítőt kap a Shadow Tactics – Blades of the Shogun!
Négy év után új kiegészítőt kap a Shadow Tactics – Blades of the Shogun!Négy év után új kiegészítőt kap a Shadow Tactics – Blades of the Shogun!Négy év után új kiegészítőt kap a Shadow Tactics – Blades of the Shogun!Négy év után új kiegészítőt kap a Shadow Tactics – Blades of the Shogun!Négy év után új kiegészítőt kap a Shadow Tactics – Blades of the Shogun!

hozzászólások (1)

jawsika
jawsika 2021.03.27. 23:56
Azonnal kell.
ajánlott olvasnivaló