25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

PC-re is megérkezett a Truck Driver

Videóban mutatják be a PC-s verzió funkcióit.

Írta: Dino

A konzolokra már korábban megjelent Truck Driver ma megkapta PC-s portját is, így a számítógépes verziót preferálók is beülhetnek egy-egy kamion vezetőfülkéjébe, hogy leszállítsák virtuális rakományukat.

A PC-s verzió támogatja az ultraszéles monitorokat, a mai elvárásoknak megfelelően akár 4K-ban is futtatható, és még a framerate-et se limitálták. Két vagy akár három monitoron különböző nézetet is beállíthatunk, így a vezetőfülke mellett láthatjuk például felülnézetből is járművünket.

A program kezeli a gamepadeket is, emellett pedig támogatja a Tobii Eye Tracker 5-öt, ha valaki rendelkezik ilyen szemkövető berendezéssel.

A Truck Driver korábban PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelent meg, mostantól pedig PC-re is elérhető, Steamen és EGS-en egyaránt.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Truck Driver

Platform:

Fejlesztő: SOEDESCO

Kiadó: SOEDESCO

Megjelenés:
2019. szeptember 19. PS4, X1
2020. november 17. Switch
2021. május 27. PC

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!