Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis Remastered Trilogy

Remasterelt kiadást kap a teljes Crysis trilógia

Ősszel érkezik a Crysis Remastered Trilogy

2021.06.01. 17:25 | Dino | kategória: Játék

Tavaly ősszel kapta meg remasterelt változatát a Crytek legismertebb játéka, a 2007-es Crysis, azonban mindez csak a kezdet volt, a német csapatnál ugyanis úgy döntöttek, a trilógia többi epizódja is megérdemli, hogy felújított változatot kaphassanak.

A Crysis Remastered Trilogy idén ősszel fog megjelenni, és értelemszerűen a 2011-es második, valamint a 2013-as harmadik részt csomagolják a már felújított első epizód mellé. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Budapesten készült Crysis Warheadet ezúttal is elkerüli a remasterelés.

A trilógia kiadásával egyúttal a platformok száma is bővül, amire elérhető a Crysis, mivel PC, PlayStation 4, Nintendo Switch és Xbox One mellett most az új konzolgenerációra is elkészül a játék. Az ígéretek szerint pedig PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en még simábban fog futni a játék. Aki pedig már tavaly beszerezte a Crysis Remasteredet, az külön is megveheti majd a második és harmadik epizódot.

A fejlesztésben ezúttal is a Saber Interactive segíti a Crytek csapatát - feltehetően ezúttal elkerülve a tavaly nyári fiaskót, amikor az első trailerben látottakra érkezett negatív visszajelzések hatására végül két hónapot még dolgoztak a PC-s verzión az elcsúsztatott megjelenésig. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló