Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény/hirdetés

Tündérvidék a szomszédban (x)

2021.06.07. 07:00 | hirdetés (x) | kategória: Sajtóközlemény/hirdetés

Ahogy közeledik a nyár - és ezzel együtt az üdülés és kikapcsolódás csábító lehetősége -, sokan kezdenek lázas keresésbe a különböző szolgáltatásokat nyújtó hotelek változatos ajánlatai között.

Míg azonban az elmúlt évek gyakorlata azt mutatta, hogy honfitársaink javarészt vízparton képzelik el az álomnyaralást, addig ez a tendencia úgy tűnik, jelentősen megfordult és inkább a csendesebb, elvonulásra alkalmasabb és főleg kevésbé zsúfolt helyeket részesítjük előnyben.

Tündérvidék a szomszédban (x)

A számtalan, vonzónak tűnő ajánlat között nagyon nehéz dönteni. Mi most mégis teszünk egy próbát, hogy bebizonyítsuk, csupán néhány száz kilométert kell autózni ahhoz, hogy garantáltan életünk legsokszínűbb nyaralásában legyen részünk. Karintia gyöngyszeme csak Önre vár!

Szeretettel üdvözöljük. Nálunk. Otthon.
Ha biztosra akarunk menni és olyan helyet keresünk, ahol nincs kétség afelől, hogy a pénzünkért a legkitűnőbb szolgáltatásokban és a legbarátságosabb vendéglátásban lesz részünk - mindezt egy olyan helyen, ahol a zsúfoltságot és pörgést még hírből sem ismerik -, akkor irány Karintia és az Alpok csodálatos vidéke.

1.100 méteres magasságban maga Tündérország elevenedik meg. Ebben a mesebeli környezetben található a Hotel OTP Birkenhof****, ahol az osztrák minőség magyar vendégszerettel párosul. A több mint 20 éve magyar tulajdonban lévő négycsillagos szálloda dolgozóinak legfőbb célja, hogy Ön és családja az első pillanattól kezdve otthon érezze magát náluk.

Minőség mindenek előtt
Kétség sem férhet ahhoz, hogy a Hotel OTP Birkenhof**** jó úton jár a minőségi szolgáltatások és a tökéletes kiszolgálás terén, hiszen a Karintiai Minőségi Pecsét birtokosaként kiemelt figyelmet fordítanak a hagyományokra, a helyi kultúrára és a fenntarthatóságra egyaránt.

Ezt a kiváló minőséget azonban nem csak szakmai díjak fémjelzik. Az utazóközönség számára sokkal kézzelfoghatóbb az a rengeteg pozitív véleménynyilvánítás, mely a hotellel kapcsolatban a világháló utazási oldalain számtalan helyen fellelhető.

Ezekben az üzenetekben szinte mindenki kiemeli a barátságos és segítőkész személyzet kedves hozzáállását, a szálloda által nyújtott kényelmi szolgáltatások és kulináris élvezetek kifogástalan minőségét, valamint a reggelinél feltálalt saját sütésű pékáru felejthetetlen ízét és illatát.

Kívül-belül programok
A hotel vezetése kiemelt figyelmet fordít arra, hogy vendégei ne csak a szálloda falain belül, de azon kívül is megtalálják a kedvükre való programokat.

A hegyláncok között megbúvó, tökéletesen karbantartott turista- és kerékpáros útvonalak, a számtalan sportolási lehetőség, télen pedig mindemellett Európa egyik legszínvonalasabb síterepe vonzza az aktív pihenésre vágyókat.

Testnek és léleknek egyaránt jót tesznek a szálloda által nyújtott kényeztető programok. A wellnesrészleg számtalan attrakcióval várja az ellazulást keresőket, az élményt pedig masszázs és a szépségségsziget szolgáltatásai teszik teljessé. Azért, hogy Ön teljesen átadhassa magát a pihenésnek, a hotel - előre egyeztetett időpontban - gyermekfelügyeletet is biztosít. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló