Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Deathtrap Dungeon: The Golden Room

Két új interaktív film jön a Wales Interactive-tól

A jövő héten mutatják be a Deathtrap Dungeon: The Golden Roomot és a Night Bookot.

2021.06.10. 17:02 | Dino | kategória: Játék

A Wales Interactive csak úgy ontja magából az interaktív filmeket, még ha változó minőségben is. Ők adták ki például a Late Shiftet és a The Complexet, nem FMV-ként pedig a Maid of Skert. Jövő héten pedig két újabb játékból jelenik meg demo verzió tőlük.

Az egyik a Deathtrap Dungeon: The Golden Room, amely Ian Livingstone Fighting Fantasy szériájának (itthon Kaland, játék, kockázat néven futott a sorozat, de leginkább lapozgatós könyvekként hivatkoztunk rájuk) egyik legismertebbjét, a Halállabirintust dolgozza fel. Egy női kalandorként kell bemerészkednünk a kazamatákba, az Aranyszobát keresve, és persze elkerülve a csapdákat és a vérszomjas lényeket. Megjelenésére ez év utolsó negyedében számíthatunk.

Két új interaktív film jön a Wales Interactive-tól

A kiadó másik készülő újdonsága a Night Book, a már említett The Complex és a Five Dates producereinek újabb alkotása, amely interaktív pszicho-horror lesz. A főszereplő egy online tolmács, akit trükkösen rávesznek egy ősi könyv elolvasására, amivel azonban egy démont idéz meg otthonába. Megjelenését a harmadik negyedévre tervezik.

Két új interaktív film jön a Wales Interactive-tól

A két játékból a jövő heti Steam Next Fest során demo lesz elérhető - 10-15 percet lehet majd kipróbálni belőlük. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló