Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alan Wake (PC)

Kiszivárgott az Alan Wake Remastered?

Az Epic Games Store adatbázisában szúrták ki a még be sem jelentett játékot.

2021.06.18. 21:51 | GeryG | kategória: Játék

A Remedy mindig is a piszok hangulatos és a maguk idejében valamilyen formában újító akció-kalandjátékok egyik legmegbízhatóbb fejlesztőjének számított. Nekik köszönhettük az első két Max Payne epizódot, amivel megteremtették a bullet time őrületet. Később játszadoztak egy picit az idővel a Quantum Breakben, legutóbb pedig a telekinetikus erőkkel a Controlban.

Ezek között pedig tettek egy kitérőt a pszichothriller zsáner felé is a maga idejében szintén piszok részletesnek tartott Alan Wake-kel. A játék népszerűsége máig töretlen, a rajongók pedig évek óta hiába várják, hogy a stúdió esetleg elkészítse a folytatást.

Egyelőre sajnos továbbra sem adhatunk hírt bárminemű Alan Wake 2-ről, viszont úgy tűnik, hogy valami más formálódik az eredeti fejlesztők boszorkánykonyhájában. Ez pedig nem más, mint az Alan Wake Remastered. Egyelőre hivatalos bejelentésre nem került sor, viszont véletlenül idő előtt kiszivárgott a projekt az Epic Games Store adatbázisán keresztül. Itt szúrták ki szemfüles rajongók, hogy van ilyen bejegyzés az áruházban. Egyelőre semmit sem tudni a játékról, de a puszta létezése is elég jó jelnek számít.

A pletykák szerint ugyanis a Remedy következő játéka már tényleg az Alan Wake 2 lehet, amelynek fejlesztését ráadásul az Epic Games pénzeli. Ennek pedig remek felvezetője lenne az immár tizenegy éves első része felújítása. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Alan Wake (PC)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alan Wake (PC)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló